Witajcie długo nie pisałam ale niemiałam zabardzo czasu bo albo sie chłopakami zajmowałam albo pomagam mężowi z firmom bo rozszerzył sobie działalność na handel odzieżą podaje wam link
http://www.allegro.pl/item922244575_blu ... treet.html do jednej z aukcji może coś Was zainteresuje ubranka dla dzieci nowe orginalne marki niedługo będe miała tego więcej.
A co do mężów to u Was tak samo jak u mnie Te chłopy to Kochać nie potrafią zero romantyzmu u mnie to chyba wcale walentynek nie będzie ;(fajnie mój mąż to już wogóle zdziczał.
Dzisiaj byłam u teściów na obiadku z Kacperkiem i Kubusie bo mąż pojechał do Poznania ale za to w tygodniu go miałam całe 2 dni w domu bymikusia1, liśmy z Kubusiem u Allergologa z jego skórką dużo lepiej za dwa miesiące do kontroli.
MNie coś żołądek pobolewa
matikasia nic sie nie przejmuj problemami ze zdrowiem.
Ja sie dzisiaj zważyłam i masakra musze schudnąć z 8 kilo żebym czuła się usatysfakcjonowana swoją wagą
mikusia1, to pozazdrościć męża!!!
W piątek idziemy z Kubusiem na szczepionke i musze wam powiedzieć że te moje dzieciątko nie skończyło 3 miesięcy dopiero za 12 dni a on jest bardzo silny próbuje łapać się za nóżki jak go trzymam to ciągnie główkę do siedzenia na brzuchu powoli sie przesuwa na łóżko nie można go samego zostawiać bo jeszcze mi spadnie bo tak się kręci a najważniejsze przesypia całą noc !!!!!A dzisiaj przespałam całą noc od kilku miesięcy nie wstawałam do Kacperka!! !sukces
A jak zrobi się troszke cieplej to postanowiłam dawać Kacperka na kilka godzinek co któryś dzień do prywatego przedszkola bo on jest bardzo nerwowy prze tego babola z którym mieszkam