Ufff doczytałam ale produkcja dzisiaj
Mam nadzieje że nic nie pomyle i zapamiętam co chciałam napisać
Magda33 spacerek konieczny!!! Ja codziennie tupie po parku sama czasem się koleżanka dołącza ale samej przez dwie godziny to męczarnia. Dobrze że pies ze mną spaceruje bo przynajmniej moge krzyknąć żeby wracał i taka z nim rozmowa!!!
A pokaże jutro chłopakom zdjęcie Zosi zobaczymy reakcje
Sabcia świetny pomysł ze skarpetkami z misiami!! Jutro ide kupić!!!
Edulita kurujcie się szybciutko!!! Bidulki te twoje córcie z katariem!!
No i u nas spiochy zmieniane sa po kilka razy dziennie. Dzisiaj nie miałam co na Maksa włożyć bo wszytsko się suszy, wygrzebałam jakąś koszulke!! Normalnie na proszek niedługo nie wyrobie!!!
emikaw85, brawo za pierwszą marcheweczke

dzielna Julcia!!! Ale uważaj bo marcheweczka lubi robić zatwardzenia, dokładnie tak jak pisała Isia. Dlatego jabłuszko też!!!
Powiem ci że Julcia ładnie wcina!!!
Wiola podeślij mi do Wrocławia troszke motywacji!!!
Mojej Oluszce chyba zębule dają popalić bo jeść wogóle nie chce. I płacz po kapieli rączka w buzi i wycie. Dałam maść i nurofen bo chyba by nic nie zjadł

coś czuje że Olek ciężko będzie to przechodził.
Maksiu też zresztą ma duuużo mniejszy apetyt, tylko gryzie butle a mało je. Nie martwie się bo dobrze wygląda
A jeśli chodzi o pierwsze danie przyrządzone przeze mnie to chłopaki wcinały aż normalnie byłam w szoku

zrobiłam kurczaczka z ryżykiem marchewką i jabłuszkiem (kurczaczka minimum). I od dzisiaj tylko gotuje dla nich!! Słoiczki w razie braku czasu lub lenia
Ale się rozpisałam

ale chyba o niczym nie zapomniałam!!!!!!!
[ Dodano: 2010-02-17, 21:15 ]
2-3 jajeczka
coś chyba nie doczytałam o co chodzi z tymi jajeczkami?????