mniejsza z tym czego chce co i jak....
teraz to juz niewazne.. nie chce mi sie tlumaczyc...
moje zdanie na dzień dzisiejszy jest podobne troche mowiąc delikatnie to nibezpieczne. Pobądzcie razem poznajcie się a po paru latach zwiążcie jak będzie odpowiednimja tez sie nad tym zastanawiam ... bo to chyba najzdrowsza mozliwosc ... i nioe do konca przekresla ciaze ... bo jajezko mozna pobrac ....
Sejana mam pytanie ... ale nei zeby Cie urazic ... jestes z kolesiem 4 miesiace i sie nie zabespieczasz ?? i jeszcze chcesz miec z nim dziecko ?? myslisz ze to odpowiedzialne ??
zeby Cie cyn_inspiration, nie urazic.. Rozumiem, ze mi dobrze radzisz, ale dlaczego sama tak nie zrobilas??Pobądzcie razem poznajcie się a po paru latach zwiążcie jak będzie odpowiednim
dziekuje za przypomnienie...nie miała wczesniej 2 dzieci z kims kto nawet nie che ich poznac ...
nie mam zamiaru zeby mnie ktokolwiek glaskal...Ale nie kazdy bedzie Cie głaskał ... i Wiem ,ze dostałas JUZ OD ZYCIA nie jednego kopa .... i dlatego staram sie zrozumiec dlaczego znowu pchasz sie w nieznane i niepewne ....
przepraszam.. wczoraj mialam wyjatkowo bojowe nastawienie do kazdego...NowaSejana, moze i podobnie ale jak pisze Kulka dzeci nie mialam. A Jacka znałam od 15 lat fakt nie mialam kontaktu pare lat, ale znałam b dlugo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość