Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2010, 11:43

tak, tak tibby - teraz ma przyjechac Marcina sisotra, wiec musze czynić honory, ale za 2-3 godiznki w końcu się wywnętrznie :-) a Ty jak sie czujesz kochana?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 12:16

eve.ok, samopoczucie dobre. trochę nie dosypiam niestety. sikanie cztery razy w ciągu nocy to za wiele jak na mnie. potem nie mogę zasnąć. przed nami ostatnie zakupy i w połowie marca pranie tych maleńkości. :ico_brawa_01:
dziś znów bieganie po bankach... ech, aż mi się nie chce wychodzić. jakoś się ochłodziło. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2010, 14:08

a ja juz po drzemce
zmusiłam moje dziecko do spania bo juz normalnie nie mogłam na oczy patrzec
i zaraz smigam do lekarza niech ją osłucha
bo mam juz dosyc tych pobudek w nocy

hormiga
Papla
Papla

23 lut 2010, 16:57

witam!
ja nadrabiam zaległości odwiedzinowe (codziennie ktoś u mnie jest) więc jakoś mało się udzielam ostatnio na forum...

Qanchita cuda się zdarzają, więc kto wie jak z tą Twoją Córą będzie, ale życzę ci żeby obyło się bez niespodzianek, na spokojnie jak zaplanowane. Fajnie że już w piatek idziesz...Może już w piątek Mała będzie po tej stronie brzucha? :ico_brawa_01: No i ciekawe która z was pierwsza - Ty czy riterka? :ico_haha_02:

jagodka24, pewnie że idź z małą do lekarza, bo się obie wykończycie...A Ty teraz masz ostatnie chwile na wysypianie się....

A ja się rozmyśliłam i nie rodzę :-D Dobrze mi w tym stanie, leniuchuję jak chcę, obżeram się bez wyrzutów sumienia ptasim mleczkiem i jest git :-D Poza tym miałam już kilka alarmów próbnych więc teraz sie już nie przejmuję, pojadę do szpitala, jak juz główkę będzie widać :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

23 lut 2010, 17:06

hormiga, wg mojej lekarki to w piątek ok. godziny 11 dzidzia będzie już na świecie :ico_brawa_01:
Z Riterką mamy ten sam termin, więc też z niecierpliwością czekam na jakieś wieści od niej :) Może Maleńka urodzi się już w pierwszej próbie z oksytocyną... a może już jest na świecie :ico_szoking:

hormiga
Papla
Papla

23 lut 2010, 17:16

Qanchita, już o 11??????????? Rany, jak super! Już nie mogę się doczekać tej Twojej Jolusi. Strasznie to wszystko ekscytujące :-D Jak tylko wyjdziesz ze szpitala, dawaj zdjęcia.
A masz numer do którejś z nas żeby napisać smska że to juz? Bo jak nie to może ja ci podam swój?
A z riterką, to fakt...Może to już?

Awatar użytkownika
Qanchita

23 lut 2010, 18:33

hormiga, ja nie mam zamiaru odcinać się od wirtualnego świata :-D
Będę miała lapka ze sobą więc jak tylko będę w stanie to napiszę tu co nieco !
No i zdjęcia też oczywiście wkleję :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2010, 19:40

e tam już, nie ma tak lekko ,jam pozamykana szczelnie :ico_oczko:
dzisiaj mnie przyjęto ładnie,jutro badania, męczą mnie na ktg jedzenie podłe ja wyję za Jaśkiem jest git jestem sama na sali trochę nudno ale jakoś dam radę!

hormiga
Papla
Papla

23 lut 2010, 19:55

riterka, to Ty się otwórz trochę na Świat!!! Nie trzymaj tak małej kurczowo w zamknięciu!!! :-D :-D :-D Co do żarcia szpitalnego to współczuję i tej tęsknoty też... Mam nadzieję że czas ci szybko minie i wrócisz do domu - najlepiej już z córcią

Qanchita, no skoro jesteś skomputeryzowana to ok, będę w piątek zacierać rączki czekając na wieści

Awatar użytkownika
Qanchita

24 lut 2010, 10:50

Dzień dobry, witam Was z marchewką i ciepłą herbatką :ico_ciezarowka:

Co tu tak pusto, rodzić poszłyście? Moja pierwsza myśl jak dziś się obudziłam to taka, że dziś już środa :ico_brawa_01:
Jutrzejszy dzień poświęcę na sprzątanie domu, przegląd torby szpitalnej no i robienie się na bóstwo żeby Jolki nie wystraszyć :ico_szoking:

A dziś na obiad rosołek z kluseczkami i potrawka :ico_ciezarowka:

U nas znów śnieg sypie... mam nadzieje że nie odetnie nas znów od cywilizacji.

[ Dodano: 2010-02-24, 09:53 ]
A dziś pewnie Zborra nas nawiedzi na forum i zda relacje... może nawet zdjęcia pokaże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Czekam z niecierpliwością :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”