Alkasbir, jakąś taką pamięć mam do tego, która mniej więcej kiedy kończy kolejny tydzień. Poza tym, jak się prowadzi odliczanie, to jakoś po dniach widzę, kto kiedy świętuje
my jutro na badanie krwi idziemy - jakieś badanie przeciwciał anty rh, a potem odbieramy materacyk i kupujemy wanienkę dla malucha!
Witam
ja dzisiaj po wizycie u rodziców
wyobraźcie sobie że moja bratowa jeszcze nie urodziła jest 4 dni po terminie i zadnego rozwarcia skurczy itd jutro ma isc do szpitala ale nie wiem czy ja zostawiom
kaczorek, w najgorszym wypadku jeszcze półtora tygodnia przed nią męczenia się z brzuszkiem
a my dziś zaliczyliśmy wieczorno-popołudniowy spacerek, lody i kawusię :)
teraz dojadłam końcóweczkę pizzy z wczoraj i zaraz czas zrobić łóżko i sobie odpocząć, bo po spacerku brzuś napięty na maxa.
wiecie, że już marzec? niedługo czas na NAS!!! Jak ten czas uciekł.
My właśnie za moment jedziemy na badanie tych przeciwciał, a potem odebrać zamówiony dla Tobiego materacyk i po wanienkę!
Spokojnego rańca poniedziałkowego życzę.
[ Dodano: 2010-03-01, 08:35 ] kaczorek, za 30.tydzień!
kurcze cos mi niedobrze od rana.
szarpie mnie na wymioty a na czczo nie ma czym i sie morduje
Pogoda piekna dzis popiore wszystkie nasze ciuchy a moze jak poschnie to wezme sie za ciuszeczki bejbisia
za 30 tydz
Kurcze ale u Nas wieje i tak sie zastanawiam czy wychodzić z julia na spacerek czy siedzieć w domu trochę sie boje tych gałęzi
ale zx drugiej strony tak ładnie świeci słoneczko