gozdzik, to ja przed ciaza, normalnie chodze w takim bardziej balonowych ciuchach ale tu widac mnie z boku jak sie krecilam w kolko i sukienka przy ciele, wtedy warzylam 47 kilo

teraz mam 68,9 na plusie

w poprzedniej ciazy przytylam do 75 kiloskow o ile dobrze pamietam i zrzucilam wszystko ale tamtym razem waga sie rozlozyla na calym ciele - na twarzy tez wiec zaczynam sie zastanawiac czy mi ten tluszczyk z tyleczka i brzucha zejdzie

ale planowalam jezdzic na rowerze bo mamy tutaj dobre warunki dla rowerzystow wiec mam nadzieje ze bedzie wsio wzio
ale A. siostra tez mi mowi - co ja narzekam ze nie widac po mnie ze przytylam hehe to chyba tak jest ze jak sie samemu spojrzy w lustro i oceni kilogramki na plusie to jak takie anorektyczki oceniaja siebie hehehe - jaka ja jestem gruba

ale po ciuchach tez widze, bo wczesniej uzywalam rozmiar XS zawsze najmniejszy jaki mozliwy, a teraz te rozowe spodnie w paski sa L ( nie sa ciazowe tylko z normalnej kolekcji )
[ Dodano: 2010-03-15, 13:27 ]
P.S prosze sie nie smiac z mojego wyrazu twarzy na tych zdjeciach!! hehehe
[ Dodano: 2010-03-15, 13:33 ]
tibby, trzymam kciuki za krem! Co do tych boli menstruacyjnych to jak mnie napadaja to sie klade i przechodza, zazwyczaj mnie nachodza jak cos wiecej robie lub czyms sie stresuje, najlepiej sie wtedy polozyc bo moga wlasnie skracac szyjke

ostatnim razem jak sie stresowalam wynikami krwi to dwa bite dni lezalam i dopiero po dwoch dniach przeszly, a juz myslalam ze bede musiala do szpitala jechac sprawdzac, ale od tamtego czasu tylko pojedyncze mnie lapaly, lepiej dmuchac na zimne i sie polozyc a jak bedzie ich za duzo to sprawdz u lekarza czy ci sie szyjka moze nie skraca