Yoanna NInka śliczna w tych różowych ciuszkach i ten płaszczyk ach,zazdroszczę wam córeczek można je tak ładnie stroić

U nas też piękna pogoda była a;e do dziś bo zaczęło padać

My dziś na grupie byliśmy Kacperek się wybawił wykrzyczał

kochana wiec jak na kazdego i na niego przyszla pora wiec wielkasne gratulski dla naszego chodzacego menawięc jako ostatni z wątku mój synek ruszył do przodu
Martus czyma mocno oby szybko i sprawnie wszystko przebieglo i zebys sie cieszyla juz jak bedziesz mogla sie wygodnie wylgiwac w slicznym nowym domciuu nas ok w piatek bede wiedziac juz date przeprowadzki moze w przyszlym tygodniu juz sie doczekac nie moge
kochaniutka nie przejmuj sie tym dupkiem moim zdaniem jestes wielka i sobie ze wszystki swietnie poradzisz i niech cie wszyscy brzydko mowiac cmokna w pupe przez papierek Bo ja cie podziwiam ze godzisz to swoje zwariowne zycie czyli niunia dom szkola i t d!!!moze to przez to,ze jutro chce isc do tego nonono co sie na mnie wydarl
ja dietuje dalej ale grzeszki mi sie zdazaja jak pudelko raffaelo i zelki i gryzki wafelkow i takie tamrzuciłam dietę na dwa dni i zjadłam sonbie gorącą mufinkę z lodami i frytki normalnie byłam w niebie![]()
mycha nie bojaja jak nie teraz to puzniej ja wierze ze wszystko zrobiszspanikowalam. Z
usłyszałam że on sobie musi przeliczyc ile to go bedzie kosztować
to sie nazywa poswiecenie,w spolczuje, ale dobrze, ze uchronilas Alaprzez tydzień chodziłam z 4 plastrami zszywającymi-rozwaliłam sobie łuk brwiowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość