A u nas była sąsiadka na pogaduchach :) więc znów czas trochę zleciał.
Tak, najgorsze jest to nastawienie się. idzie się do ginka z wielką nadzieją, że to już się zaczyna otwierać, lub chociaż skracać, a tu ZNÓW nic! Ja też czuję, że do swiąt pochodzę
Julian bardzo ładne imie ja tez nad nim myślałam ale na nasza Jule dość często wołam Julek więc to imię odpadło bo dzieciaki by sie gubiły będzie Bartoszek
az tak sie nie martw ja z Jula tez brałam fenoterol i 2 tyg po odstawieniu zaczął sie poród wiec nie koniecznie musisz rodzic zaraz po odstawieniu choć i tak może być
do jutra. a jutro do ginka! ciekawe czy coś się ruszyło. jak oglądałam film, brzuś twardniał co chwilę, ale nie wiem czy to wciąż macica ćwiczy, czy Tobi się wypycha... Aczkolwiek czasem czuję takie jakby jego pchanie się w dół. I ukłócie wewnątrz... Może Tobi przebija ściany
hej kochane ja tylko na chwilke sie zameldowac u nas pakowanie na calego jutro oststni dzien nam zostal i w czwartek z rana zaczynamy przeprowadzke , nadal jestem 2 w1 skurcze mam jak na @ czasem nawet dlugo potrzafia byc ale wszstko mija byle do piatku u mnie rozwarcie jest na 2 palce teraz czop odchodzi pomalu czasem ale po troszke tylko , z kuba odszedl na 2 godziny przed tym jak pojechalam do szpitala , a teraz juz tak dlugo odchodzi po troche kochane nie bede miala netu od czwartku chyba jakby cos sie dzialo bedziecie powiadomoione napewno wiec sie nie martwcie uciekam spac bo jutro kolejny intensywny dzien jej kiedy ja odpoczne caluje Was postaram sie wpasc jeszcze jutro , aha doczytalam co u Was ale nie mam sil juz odpisac
no pewnie juz spicie a ja hmm wlasnie wyszli goscie. byl moj brat z dziewczyna glupio bylo mi ich wyprosic bo chce mi sie juz spac a oni siedza i siedza
hejka
witam ze sadankiem
przez ten remoncik ostatnio malo siedze na kompie
Widze ze nadal jestesmy w komplecie..
no zobaczymy ktora pierwsza sie rozpadnie w takim razie
Wczoraj nie postawilam torcika za 9 miesiac SORRY!!!!!!!!!!!!!!!
Ale moj sowaczek kłamie.
ustawilam go tak by mi wskazywal tygodnie tak jak liczy mi ginka i zgadzaja mi sie tygodnie ciazy bo w kazdy czw stuka mi kolejny ale do porodu mam wiecej dni niz odlicza
chyba zaloze 2gi albo niewiem
mam 34 dni do porodu a nie 29