ja dzis mialam wspaniala nocke

moze sprobuje chociaz wiem ze to tez przez te obciazenia o ktorych pisalam. Ale synem zajmowac sie musze i czasem go dzwignac itp... wiec co zrobic...kratka, No sproboj pocwiczyc miesnie kegla, kazda ciezarna w sumie powinna, szczegolnie z tego co czytam jak Cie boli po sprzataniu i zginaniu to napewno by Ci pomoglo, w sumie malo juz czasu z powrotem, ale przynajmniej pomoze Ci w porodzie, no i po z utrzymywaniem siusiu nie wspominajac juz o seksiku. Widze ze masz 6 tygodni z powrotem wiec moze nawet i Ci ulzy w bolach na ta koncoweczke
my mamy też pampki 1. ale tą najmniejszą paczkę i jeszcze mamy większą z pampkami 2. zobaczymy jak będzie w praktyce. a dwójki kupiliśmy, bo były w promocji, więc się skusiliśmyjakich pieluch bedziecie uzywac? ja kupilam do szpitala pampersy "1"
ufffffffffffffffffffffffflidzisc, myślę, że jestem w stanie ci wybaczyć
ja tez kupilam pampersa.akich pieluch bedziecie uzywac?
ja to bardzo polecam dady z biedronki tylko my uzywalismy ich przy synku Tym razem sprobuje od razu i juzkratka napisał/a:
jakich pieluch bedziecie uzywac? ja kupilam do szpitala pampersy "1"
my mamy też pampki 1. ale tą najmniejszą paczkę i jeszcze mamy większą z pampkami 2. zobaczymy jak będzie w praktyce. a dwójki kupiliśmy, bo były w promocji, więc się skusiliśmy ale na początek jedyneczki wystarczą.
no kto wie, moze za kilka dni...ja to mam dziś takie dziwne bóle brzucha... niby to mi się siku chce, niby to takie jak na okres... jakby się brzuch nie mogł zdecydować
ja lubilam huggiesy "2" i "3", potem jakos zaczely przeciekac i zrezygnowalam. Uwazam ze lepsze dady sa od huggiesowhuggisy komletnie mi nie pasowaly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość