Bigottka ja też dopiero teraz usiadłam:) Milenka w nocy śpi w kaftaniku i śpiochach lub samym pajacyku. W dzień ma body z długim rękawkiem i rajstopki lub body z krótkim rękawkiem i bluzeczkę i rajstopki.
Stopni mamy 20 i to jest najlepsza temperatura dla dziecka. W nocy może być 18-19, ale my mamy tak 19,5.
Wiolaw fryzurka rewelacja. Jaka Ty odważna!! ja miałam 2 lata temu grzywkę. Ładnie mi było, ale źle się czułam, bo ciągle mi gorąco było z tą grzywką. Także ja jak idę do fryzjera, to podcinam końcówki i odrosty pasemek robię;)
Lolek to już się prawie nie mieści w tej gondolce;)
Teraz jak tama pogoda, to się całkiem dzień zmienia. Rano trochę ogarnę. Podszykuję obiad i ok 11 pędzimy na dwór. Przychodzimy gdzieś na 14. Obiadek i znów się wychodzi. Potem syf po obiedzie zostaje i dopiero wieczorem się sprząta, ale tak jest super jak ciągle na podwórku.
Dzieci na placach zabaw od groma. Uwielbiam ten widok. Ale mnie dziś jeden smyk zgrzał. No taki gdzieś 8-10 letni. Biegał z drugim z pistoletem, który wyglądał jak prawdziwy. Celował do dzieci i do tego drugiego na cały głos ŁAPY NA KARK
Oczywiście tylko ja zareagowałam. Podeszłam do niego o powiedziałam, że plac zabaw nie jest odpowiednim miejscem na takie zachowanie i że jak jeszcze raz tak zrobi, to zabiorę mu ten pistolet. Chodził już cichutko z pistoletem w kieszeni.
Boże chroń by moje dziecko nie miało nigdy takich pomysłów.
Zaczarowana dzięki za komplement odnośnie Milenki:)
A ja się dziś wybrałam do fryzjera. T z lenistwa chyba chciał w domu zostać, bo mówi, że Milenka jest, a ja na to i co. Wózek, Milenka, Mati, rowerek i już na dwór łapać promienie słońca. I poszliśmy razem i dobrze, bo dentystka zapomniała o mnie i poszliśmy sobie na plac zabaw i długi spacer. Mała potem już marudziła i nie chciała jeść tego mleka z butelki, co odciągnęłam jak miałam iść do dentysty więc poszliśmy do domu i znów przykimała, ale w domu się obudziła i i zdążyłam ją umyć. Potem T ją ponosił, a my z Matim się wykąpaliśmy i dopiero ja nakarmiłam i już śpi.
Ja muszę znów mleko odciągnąć bo juto do dentysty.