Hej ja też staram się nie obżerać, chociaż czuję głód bardzo często a rano to do 7 często cięzko wytrzymać
ale wczesnie chodzę spać.
ale nie chce sie tak obrzeraz, z zuza przytylam 32 kilo

no ja też sporo ponad 20
o takiego shaka truskawkowego bym wypiła, ja wogóle mogłabym jeść same owoce, zapach ich też mi bardzo podchodzi
U nas to truskawki są w zasadzie przez cały rok, więc kupujemy, bo Antek bez truskawek żyć nie może
Ja w domku po spacerku, powiem wam ze nawet sie zmeczylam i kimnelam na godzinke po obiedzie,ale za to lepszy nastroj mam i humorek tez
no i tak trzymaj , spacerek zawsze pomaga
Aaa mój bąbel znowu mnie dwa razy delikatnie kopnął-chyba po mału się rozkręca

dla bąbelka
Dona zdrówka życzę dużo dużo!!!
Teraz nam chorować nie po drodze, co
Ja stawiam

i

za moj 16 tydzien
Sylwia za kolejny tydzień
madzens ,
Sylwia, powiem Wam że ja też ciągle mam lekkie pobolewanie w brzuszku, szczególnie na wieczór, czuje jakby takie rozpychanie w brzuchu, niewiem jak to nazwać, może to poprostu wzdęcia, niewiem
zuzab zdrówka dla Ciebie i córci
Ginek powiedziła,ze na katar moge kupic sobie zwykle krople do nosa , ale zeby nie mówic ,ze jest się

ja bym Ci odradzała, ale za to poleciła kupić zwykłą sól morską w kroplach, jest GENIALNA i napewno bezpieczna dla dzidzi!
i polecam inchalacje VICKIEM
też jest bezpieczny
Ja przechodziłam ciężką chorobę w pierwszy trymestrze oj cięzko było, ale własnie ta sól morska mnie ratowała, bo zatoki miałam zawalone.