Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 kwie 2010, 10:43

wracając do katastrofy, to mam wrażenie, że obwinią załogę samolotu ...
w wiadomościach podawali, że prezydent kazał lądować w Smoleńsku bo już nie było czasu .... ale czy to jest prawda??
powiem szczerze że pewnie tak będzie że pilot będzie tym głównym winnym. Ale wydaje mi się że presja ze strony prezydenta i innych napewno była. Bo mieli tylko pół godziny do uroczystości.
Żal...

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

11 kwie 2010, 10:44

PaulinaS - bardzo mi przykro :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 kwie 2010, 10:46

Sabcia, ja ci powiem szczerze że jak cię ostatnio zobaczyłam na zdjęciach to normalnie aż się uśmiechnełam :ico_brawa_01: widać kochana widać bardzo że coraz mniej ciebie!!!
pogoda u nas pochmurna i szarobura
u nas też paskudnie i pewnie dzisiaj nigdzie nie wyjde z chłopakami bo Maks zaczyna ciągnąć nosem. A do kościoła na 21.30 pojedziemy!!!

A teraz ide robić obiadek dla nas i dla chłopaków.

Awatar użytkownika
Sabcia

11 kwie 2010, 10:46

magduś81, masz racje ja mysle dokladnie tak samo - musza na kogos zwalic i napewno beda to piloci

[ Dodano: 2010-04-11, 10:48 ]
normalnie aż się uśmiechnełam
dzieki :)

[ Dodano: 2010-04-11, 10:49 ]
Nikola wlasnie zasnela wiec mykam pozmywac po sniadanku i tez obiadek zrobic :)

Awatar użytkownika
matikasia

11 kwie 2010, 11:25

Witam w niedzielkę. Aż nie wypada ale wzięłam się za porządki w ciuchach jak T jest w domu, bo w tygodniu to tylko sprzątanko, obiadek i ciągle spacerki.
Wyciągnęłam Milenki za duże ciuszki i już następna porcja dobra:) ależ ona rośnie :ico_brawa_01:
T montuje 2 dziecinne wieszaczki na korytarzu bo tle tych kurteczek doszło, że się nie mieścimy.

My na 14 idziemy do kościoła, a potem jak pogoda dopisze to na plac zabaw.

Co do winy kogokolwiek to mój mąż mówi, że na bank prezydent czy reszta kazali lądować. Mój T jest wojskowym i nawet w pracy ciągle są beznadziejne rozkazy, a jak się stawia to afera.
Biedny pilot bał się postawić pewnie, ale co się dziwić skoro sama śmietanka leciała.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 kwie 2010, 16:57

Sabcia, :ico_brawa_01: za centymetry
matikasia, pewnie masz racje - najłatwiej zwalić na nieżyjących pilotów
u nas też paskudnie
a u mnie na przemian, raz pochmurnie raz słoneczko
magdus81 :ico_brawa_01: za Olkowego ząbka
kilolek fajne są tez szerokie butelki nuka np z serii disney one tez nasladuja kształt cysia
otwórz stronke http://www.nuk.pl/ i tam widac po prawo technike ssania piersi i smoka... ale wybór nalezy do ciebie :)
a ja sie dziewczyny w sobote przeprowadzam do łukowa... wiec moge mało bywać na forum /pakowanie - rozpakowywanie/ jak mi sie uda to pozniej was doczytam!
matikasia zaczarowana fajne focie na poczcie!
dziewczyny wiecie o co chodzi z hasłem czy napisać ponowne PW do każdej?

[ Dodano: 2010-04-11, 16:59 ]
co do poczty - po lewo pozakładałam /chyba wiekszosci z nas/ etykiety
i fotki moje zaczarowanej i matikasi juz przeniosłam do tycg folderów - tam należy je szukać :)

Awatar użytkownika
matikasia

11 kwie 2010, 17:07

Isia a te fotki, to same jakoś mamy przenosić?
Trzymam kciuki za szybkie pakowanie i nie zazdroszczę. Też to przechodziłam w grudniu i styczniu i to po raz piąty :ico_sorki:
Isia ja wszystko zrozumiałam z kontem.

Sabcia brawa za zgubione centymetry!! :ico_brawa_01:
A ja się dziś zmieściłam i nawet luz był w mój śliczny fioletowy płaszczyk:) czuje się coraz lepiej, choć nadal wyglądam nie za dobrze.
Byliśmy w kościele, potem na placu zabaw i na lodach. Niby pogoda ładna, ale taki wiaterek wiał, że na ławce jak karmiłam to się kocem okryłam, a teraz sobie aż w kominku napaliliśmy.

Oglądam właśnie transmisję z przywozu trumny z prezydentem. Masakra jak nasze życie jest kruche :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 kwie 2010, 17:11

kominku napaliliśmy
uwielbiam kominek :-) tak fajnie się siedzi jak tak trzaskają iskry!!!

A przyjazd trumny z prezydentem :ico_placzek: starszny żal. Zostawili pootwierane książki bo mieli zaraz wrócić...

Awatar użytkownika
matikasia

11 kwie 2010, 17:13

No kominek świetna rzecz, szczególnie zimą tak przyjemnie;)

[ Dodano: 2010-04-11, 19:28 ]
taką wodę używałam do herbatki, kawki i zupki przez 3 miesiące!!
Obrazek
Już mamy filtr i jesteśmy szczęśliwi:)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2010, 19:59

Ja juz po szkole i mam dosc :ico_olaboga: :ico_olaboga:

I wlasnie mi sie przymomnialo, ze dzis mamy 5 lat jak jestesmy razem :-D :-D :-D :-D
A jutro 2 lata jak odeszly nasze blizniaczki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Boziu jak ten czas leci

Isia ja problemu z wejsciem na poczte nie mam

Sabcia wynik centymetrowy rewelacyjny no i strasznie mobilizujacy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

matikasia, niezly zur :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ja bym nie pila

[ Dodano: 2010-04-11, 20:01 ]
magduś81 i ogromne brawa dla Olusia za zabka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”