Dzięki dziewczyny :)
ejustysia a w którym tygodniu miałaś 1 USG
ja mam wizytę w piątek
to powiem Ci ze moze jeszcze nic nie byc widac, dlatego nie zmartwsie ja tez mialam 2 na pierwszym nie bylo nic, tyle ze scianki pogrubione byly ale pecherzyka nic i niby to mial byc 5 tydz, ale okazalo sie ze zaszlam w ciaze później bo mialam owulacje przesunieta czy cos dlatego lekarze mówią ze termin na grudzien na 2 usg bylo widac już pęcherzyk a to byl wedlug miesiaczki 6 tydzien natomiast wedle usg 5 tydzien a nawet i moze nie , wiec prosze Ci tylko sie nie zmartw jak bedziesz miec podobną sytuację bo na pewno wszystko jest w jak najlepszym porządku tylko jeszcze malutkieja mam wizytę w piątek
jak ja poszłam na pierwsze USG to też nie było widać nic,nawet pęcherzyka,a po tygodniu już był super widoczny,powiem Ci ze moze jeszcze nic nie byc widac, dlatego nie zmartwsie ja tez mialam 2 na pierwszym nie bylo nic, tyle ze scianki pogrubione byly ale pecherzyka nic i niby to mial byc 5 tydz, ale okazalo sie ze zaszlam w ciaze później bo mialam owulacje przesunieta czy cos dlatego lekarze mówią ze termin na grudzien na 2 usg bylo widac już pęcherzyk a to byl wedlug miesiaczki 6 tydzien natomiast wedle usg 5 tydzien a nawet i moze nie , wiec prosze Ci tylko sie nie zmartw jak bedziesz miec podobną sytuację bo na pewno wszystko jest w jak najlepszym porządku tylko jeszcze malutkie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Sherriwette i 1 gość