trzymany w ręce przeze mnie i tylko "cyckany" wymemlany przez chwilke, ale najśmieszniej było jak zabierałam z buzi. Kawał był bardzo gruby i nie do ugryzienia. Nie dała bym do rączki czegoś czym mogli by się udławić. Za strachliwa jestem!!A to nie strach dać kawałek szynki?

ejustysia, GRATULUJE FASOLECZKI

mój ma ząbki dopiero póltorej miesiaca a radzil sobie z gryzieniem juz dawno - babana to sam wcinal - teraz zreszta ma 2 - czyli zadna rewalacja a je wszytsko , kanapki jablka sam i jeszcze mi sie nigdy nie zadlawil, zwsze mozna dac malusienki kawalek - wiadomo od czeos trzeba zaczac - przciez jak ząbki wyrosna to dzieck nie odrazu bedzie wiedzialo do czego sluzaA to nie strach dać kawałek szynki? jak ząbków nie ma to się może dziecię zadławić.
tez racja - jesli chodzi o bezpieczenstwo dzieckanie ma co eksperymentowac - sama wiesz jak postapic najlepiej :)Za strachliwa jestem!!
no płacze odkąd przychodzi pora karmienia do momentu az wrócę z pracy. Póbowaliśmy go nauczyć 2 miesiące. Słoiczkow mu jeszcze nie wolno. Daję mu sinlac, ale nie chce jeść łyżeczkąKilolek no to rzeczywiście masz problem. A długo on już tak płacze? może na przetrzymanie go jeszcze wziąć? a ze słoiczka też nic nie chce?
no patrz jaki ten świat mały! a teraz mieszkał u mnie w mieściedziewczyny pilot który zginął w katastrofie prezydenckiego samolotu TU 154 Arkadiusz Protasiuk pochodził z Olkusza położonego 20 km od mojej miejscowości. Rodzice poinformowali mnie, że to była rodzina z mojego kuzyna żoną ...
próbowałam tt, lovii, dyduś, nuk, balonik canpola, avent zwykla taka tradycyjna nawet + smoczki lateksowe, kauczukowe... i chyba nic tu nie pomoże zmiana smoka czy butelki...
kilolek, - a jaka masz butelke ? spróbuj moze z tommyy tippym bo to taka butelka symulująca pierś kobieca i smoczek taki cycusiowyswpoją droga to jestem w szoku ze dyrekcja ma takie podejście

dla Olusia goni Maksia
 dla Olusia goni Maksia   
  zaczyna od pupy na końcu twarz
 zaczyna od pupy na końcu twarz   w dodatku tylko chlapią wodą zero prawdziwej kąpili
 w dodatku tylko chlapią wodą zero prawdziwej kąpili   
   mała ma długie gęste włoski ale jej nie szczotkują główki nie wysuszona do końca mokre uszka a czała kapiel i ubranie z powrotem dziecka zajmuje 4 min.
 mała ma długie gęste włoski ale jej nie szczotkują główki nie wysuszona do końca mokre uszka a czała kapiel i ubranie z powrotem dziecka zajmuje 4 min.   pytałam czy tak zawsze kapia mała czy tylko dzis tak szybko bo my jestesmy a oni do mnie że to i tak dzis długo
 pytałam czy tak zawsze kapia mała czy tylko dzis tak szybko bo my jestesmy a oni do mnie że to i tak dzis długo  

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość