A co do nauczania w szkole, to ja właśnie się zastanawiam czy nie pójść teraz na matematykę... Mimo, że wiem jakie dzieciaki teraz są straszne. Jakoś te studia, co skończyłam mnie nie satysfakcjonują.
 A co do nauczania w szkole, to ja właśnie się zastanawiam czy nie pójść teraz na matematykę... Mimo, że wiem jakie dzieciaki teraz są straszne. Jakoś te studia, co skończyłam mnie nie satysfakcjonują. 
 o takdziecko potrzebuje granic
 Oby jednak Niania nie chciała rezygnować
 Oby jednak Niania nie chciała rezygnować 
ojejku, jak ja nie lubie przedmiotow scislychja właśnie się zastanawiam czy nie pójść teraz na matematykę...
 ale Cie podziwiam, ja nigdy nie mialam talentu w tym kierunku, oboje ze starszym bratem jestesmy  humanistami, a mlodszy studiuje na politechnice, tak sie te talenty w naszej rodzince porozkladaly
  ale Cie podziwiam, ja nigdy nie mialam talentu w tym kierunku, oboje ze starszym bratem jestesmy  humanistami, a mlodszy studiuje na politechnice, tak sie te talenty w naszej rodzince porozkladaly  
 Ale zdecydowanie matma to mój konik. Kiedyś już uczyłam, ale to były tylko korepetycje. Dobrze mi szło i miałam dużo cierpliwości, więc może to właśnie powinnam przynajmniej spróbować robić
 Ale zdecydowanie matma to mój konik. Kiedyś już uczyłam, ale to były tylko korepetycje. Dobrze mi szło i miałam dużo cierpliwości, więc może to właśnie powinnam przynajmniej spróbować robićczyli dla mnieże to nauka dla leniwych:)
 Ja matmę uwielbiam, nie chwaląc się, zawsze byłam naj... Czyli max korzyści przy min nakładu
 Ja matmę uwielbiam, nie chwaląc się, zawsze byłam naj... Czyli max korzyści przy min nakładu  

U nas mała zasypia ok 22 (co i tak jest ogromnym postępem, bo wcześniej kładła się o 1
 U nas mała zasypia ok 22 (co i tak jest ogromnym postępem, bo wcześniej kładła się o 1  Za to teraz jak kładę się spać - czyli ok 24 daje małej na śpiocha butlę - tak koło 150 ml i ona ślicznie śpi do 5-6, a czasem tak jak dziś do 8 bez dodatkowego wstawania
 Za to teraz jak kładę się spać - czyli ok 24 daje małej na śpiocha butlę - tak koło 150 ml i ona ślicznie śpi do 5-6, a czasem tak jak dziś do 8 bez dodatkowego wstawania 

Natomiast jeśli myślisz o pracy jako nauczyciel matmy, to jest tego i plus i minus. Plus, bo zaczyna sie powoli wyż demograficzny i zapotrzebowanie na nauczycieli rośnie - ale minus - tak ja Anusiek napisała - dzieci są coraz bardziej wredne, zmanierowane  i okrutne
 Natomiast jeśli myślisz o pracy jako nauczyciel matmy, to jest tego i plus i minus. Plus, bo zaczyna sie powoli wyż demograficzny i zapotrzebowanie na nauczycieli rośnie - ale minus - tak ja Anusiek napisała - dzieci są coraz bardziej wredne, zmanierowane  i okrutne  Moja bratowa uczy matematyki w podstawówce - więc jak coś czasem opowie, to włosy stają dęba
 Moja bratowa uczy matematyki w podstawówce - więc jak coś czasem opowie, to włosy stają dęba  A uczy w niewielki miasteczku. Ehh do tej pracy niezbędna jest silna psychika
 A uczy w niewielki miasteczku. Ehh do tej pracy niezbędna jest silna psychika  
  Super sprawa z tą działką - będziecie się mogli cieszyć spokoje własnego domku - fakt są dodatkowe wydatki, ale to zawsze na swoim i sąsiedzi Wam po głowie skakać nie będą
 Super sprawa z tą działką - będziecie się mogli cieszyć spokoje własnego domku - fakt są dodatkowe wydatki, ale to zawsze na swoim i sąsiedzi Wam po głowie skakać nie będą 
 Bo obcej osobie powiesz co Ci leży na wątrobie i ona nie ma wyjścia - wysłucha i się dostosuje - a babcia niestety nie. Rozpieszcza na wszystko pozwala a potem rosną takie Tamarki (jak ta wczoraj w parku
 Bo obcej osobie powiesz co Ci leży na wątrobie i ona nie ma wyjścia - wysłucha i się dostosuje - a babcia niestety nie. Rozpieszcza na wszystko pozwala a potem rosną takie Tamarki (jak ta wczoraj w parku  )
 ) ciekawe jak dlugo pospi
 ciekawe jak dlugo pospi  

mature ustna z matematyki zdawalam i zdalam najlepiej w klasie
  mature ustna z matematyki zdawalam i zdalam najlepiej w klasie  

wystarczy mu 20minut zeby przestal marudzic i wytrzymal chociaz do 20tej
  wystarczy mu 20minut zeby przestal marudzic i wytrzymal chociaz do 20tej 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość