Hej kochane.
Ja mam małą marudę teraz, ale zasypia, więc będę miała chwilę na a6w.
Wczoraj padłam na łóżko i podniosłam się dopiero o 4 do młodego, byłam wykończona.
edulita Ty to kobieto masz mega pomysły hehe, nie jestem w ciąży. Biorę anty, ale z nimi w sumie to nigdy nic nie wiadomo. z resztą nie czuję się na

w ogóle

więc to nie to. Super fotki na poczcie
matikasia chyba też zrobię młodemu taki kisielek, jak nie będzie chciał pić to sama wyżłopię hehe
nie martw się kochana ząbkami, ja też nie małe pieniążki na nie wydaję, mimo iż nie mam częstych problemów, jednak jeśli już coś się zacznie dziać to konkretnie i tez musze portwel oprozniac do zera
uwazam ze jesli pokazesz tamtemu dentyscie zdjecie to powinien uznac reklamacje, masz do tego prawo.
kasia90 ty tez sie mialas z tym wszystkim, ale trzeba się trzymać i odganiać te wszystkie wstrętne dolegliwości
Sabcia i jak okulary, zdziałały conieco?
wiolaw mam nadzieję, że Ali nic poważnego nie dolega z tymi oczkami.
Ja jak byłam u rodziców to od razu mnie zabrali do okulisty i w końcu po paru latach wyrobiłam sobie okularki.
magduś81 no mam nadzieję, że chłopcy Ci nie zachorują, bo to byłoby straszne, ja mam jednego chorego, a u ciebie pewnie szybko by przeszło na derugiego, co?
Mnie już głowa boli od paru dni, przez te cholerne zatoki i to że nie wychodzę z domu za często i brakuje mi powietrza....
Idę ćwiczyć póki mam czas
[ Dodano: 2010-04-22, 10:39 ]
magduś81, z tego co widzę, to Twoi chłopcy mają dziś miesięcznicę

dla nich