witam kochane
Kasia90 podziwiam Cię za decyzję o 4 dzieci

ja na 3 skończę i spróbuję załatwić darmowe podwiązanie jajników, bo jak ja przechodzę ciążę to nikomu nie życzę
Zatrudnię Cię jako fryzjerkę
Ewka_82 gratuluję 5 z egzaminu. Te pozostałe 3 tygodnie wytrzymasz

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Magda33 A co Zosi było że jej badanie moczu robiłaś??? i czym się różni posiew od badania ogólnego moczu? Super że Zosi mocz wyszedł ok

Weronika jakoś apetytu nie miała i taka marudna była i też robiliśmy mocz ale ogólny ale wyszło PH strasznie wysokie i dzisiaj pediatra kazała powtórzyć. Jutro albo w nocy założę jej woreczek i mi nasiusia i sprawdzimy...

Aha a mam problemy z naklejeniem jej tego woreczka między cipcią a pupcią i nie wiem czy tam powinnam nakleić też??? Ostatnio nie nakleiłam i podtrzymywałam jej ten woreczek w tym miejscu palcem i dało radę ale prawie 2 godziny ją nosiłam na rękach, muszę wykombinować cosik innego...
matikasia super fotki i super figurka. Kiedy ja ważyłam 59,5....

chyba jeszcze w podstawówce...
Kasia 90 na naukę nigdy nie jest za późno, moja mama studiowała pedagogikę jak odchowała moich 2 starszych braci i mnie...

A jak mój najstarszy brat był malutki i chodził do żłobka to moja mama musiała właśnie podjąć pracę w tym żłobku bo tak płakał bez niej... Ale według mnie to głupota, bo później on ją ze wszystkim tak szantażował płaczem...
Najważniejsze żeby nie dać się zwariować