Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

26 kwie 2010, 18:40

a jak tanio wychodzi.
no, na pewno...ja nie mam takich zdolności i muszę niestety płacić i nie zawsze jestem zadowolona z efektu :ico_noniewiem:

mój P znów po godzinach, a ja miałam tysiąc planów, które wzięły w łeb...dopiero jak został, to mi powiedział, że będzie później :ico_puknij: dobrze że nie po przyjeździe do domu...ech ci faceci

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 18:47

Magda33, co zrobic, taka praca, tez by pewnie wolal do was przyjechac :-)

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

26 kwie 2010, 19:01

Kasia90 moja mama mnie miała tak młodo i faktycznie mamy super kontakt. Ja też zawsze chciałam mieć tak wcześnie dzieciątko,ale tak się życie ułożyło. Teraz w sumie nie żałuję, bo już te studia są skończone chociaż, ale przed Tobą wszystko :-D

Magda33 chlebek pyszotka. Na pewno będę tą mąkę na stałe kupować i robić pół na pół. Tanie nie jest bo 3,50 ale warto, bo zdrówko się liczy i dostałam ją tylko w DARKACIE. Nawet w tesco nie ma.
Ten jest bardziej chrupiący.

Ale dziś jem,a już 19 :ico_sorki: ale miałam 17 fluor nałożony na 2 zęby i nie można było 2 godziny jeść. Zrobiła mi 2 zęby na raz z jednym znieczuleniem. Pół gęby mam znieczulone :ico_sorki: w środę idę na leczenie tej torbieli :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-04-26, 19:17 ]
Mati zrobił mi fotkę dla Was:) moje 59,5;)
Obrazek
Obrazek

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

26 kwie 2010, 19:19

dopiero jak został, to mi powiedział, że będzie później
Mój też tak zawsze robi.
bo już te studia są skończone chociaż
No ja zaczne od pażdziernika. Zrobie po prostu rok później niż bym zrobiła. ;) Da sie połączyć studia i dziecko, no chyba, że sie butli nie chwyci. :ico_noniewiem: No ale rok w te czy we wte. Ważne żeby skończyć. :)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

26 kwie 2010, 19:52

witam kochane

Kasia90 podziwiam Cię za decyzję o 4 dzieci :ico_szoking: ja na 3 skończę i spróbuję załatwić darmowe podwiązanie jajników, bo jak ja przechodzę ciążę to nikomu nie życzę :ico_chory:
Zatrudnię Cię jako fryzjerkę :-D

Ewka_82 gratuluję 5 z egzaminu. Te pozostałe 3 tygodnie wytrzymasz :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Magda33 A co Zosi było że jej badanie moczu robiłaś??? i czym się różni posiew od badania ogólnego moczu? Super że Zosi mocz wyszedł ok :ico_sorki: Weronika jakoś apetytu nie miała i taka marudna była i też robiliśmy mocz ale ogólny ale wyszło PH strasznie wysokie i dzisiaj pediatra kazała powtórzyć. Jutro albo w nocy założę jej woreczek i mi nasiusia i sprawdzimy... :ico_noniewiem: Aha a mam problemy z naklejeniem jej tego woreczka między cipcią a pupcią i nie wiem czy tam powinnam nakleić też??? Ostatnio nie nakleiłam i podtrzymywałam jej ten woreczek w tym miejscu palcem i dało radę ale prawie 2 godziny ją nosiłam na rękach, muszę wykombinować cosik innego...

matikasia super fotki i super figurka. Kiedy ja ważyłam 59,5.... :ico_wstydzioch: chyba jeszcze w podstawówce... :ico_olaboga:

Kasia 90 na naukę nigdy nie jest za późno, moja mama studiowała pedagogikę jak odchowała moich 2 starszych braci i mnie... :ico_brawa_01: A jak mój najstarszy brat był malutki i chodził do żłobka to moja mama musiała właśnie podjąć pracę w tym żłobku bo tak płakał bez niej... Ale według mnie to głupota, bo później on ją ze wszystkim tak szantażował płaczem...
Najważniejsze żeby nie dać się zwariować :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia

26 kwie 2010, 20:02

Kasia90 a pewnie, że się da pogodzić;) ja na 3 roku brałam ślub, a broniłam magistra Mati miał 3 miesiące:) potem jak miał 1,5 roku zrobiłam 2 podyplomówki i kurs. Siedział z tatusiem:)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 20:12

matikasia, wygladasz swietnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 kwie 2010, 20:16

to znow ja
juz myslałam ze nie wleze bo mi sie zasilanie od lapka popsuło ale naprawiłam :ico_brawa_01:
za pół roczku Werki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia hmm rowerek, ciągle sie przymierzam :ico_noniewiem: ale chyba wkońcu trzeba....
Magda33, super że wkońcu wynik ok
Ewka_82, fotki Pawełka zabójcze
Kasia90, kuchnia super i zdjęcia Kini też szkoda że ja nie umiem takich robić :|
nom nic ide zajrze do pieca i moze zmusze sie co do rowerku
chociaz nie wiem bo Oli dzis taka maruda była że padam z nóg...

Kasia90

26 kwie 2010, 20:31

podziwiam Cię za decyzję o 4 dzieci :ico_szoking: ja na 3 skończę i spróbuję załatwić darmowe podwiązanie jajników, bo jak ja przechodzę ciążę to nikomu nie życzę :ico_chory:
Zatrudnię Cię jako fryzjerkę :-D
Hehe, na fryzjerkę to się raczej nie nadaję. Sama siebie jedynie obciąć i to tak na chybił trafił. :-D

Matikasia świetne zdjęcia. :) Szczupło Ci. :-D
A jak mój najstarszy brat był malutki i chodził do żłobka to moja mama musiała właśnie podjąć pracę w tym żłobku bo tak płakał bez niej... Ale według mnie to głupota, bo później on ją ze wszystkim tak szantażował płaczem...
Najważniejsze żeby nie dać się zwariować
Wiadomo, żal dziecka, ale nie można się łamać, bo dziecko potem mimowolnie to wykorzystuje.
a pewnie, że się da pogodzić;) ja na 3 roku brałam ślub, a broniłam magistra Mati miał 3 miesiące:) potem jak miał 1,5 roku zrobiłam 2 podyplomówki i kurs. Siedział z tatusiem:)
No właśnie. Także tak źle nie będzie. :) Kamil na szczęście w weekendy będzie w domu, Kinga już cyca będzie mieć tylko rano i wieczór, bo to już końcówka karmienia będzie więc damy radę. :)
szkoda że ja nie umiem takich robić
Każdy umie, wystarczy troszke ćwiczeń. :)

Awatar użytkownika
zaczarowana

26 kwie 2010, 21:06

Hej kochane
Przesiedziałam cały dzionek w domku, gdzie taka piękna pogoda była...
Za to jutro będę mieć niezły raban, bo mój tata przyjeżdza i załatwiamy wszystko do sklepu

Mikusia1 tak praca związana ze sklepem moim (na świętojańskiej) Co do spacerku to może być ciężko teraz, bo młody jeszcze nie odchorował, a mam teraz konkretnie mało czasu na cokolwiek, bo sklep i w ogóle.. Ale w między czasie czemu nie. Ja jestem za koniecznie, tylko naprawde nie moge się określić konkretnie kiedy.
Mam nadzieje ze na tym badaniu CUM nic złego nie wyjdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Matikasia ty kobieto wyglądasz rewelacyjnie :ico_sorki: Śliczne masz te swoje czarujące oczy. Chyba swojego męża na nie naciągnęłaś co??

Kasia90 zgadzam się z dziewczynami, bardzo dojrzale myślisz, a masz 19 lat. I fryz rewelka. Też lubiałam kombinować z włosami hihi

ewka gratuluję tak wspaniałej oceny!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”