Witam jestem po wizycie. spirala się wysunęła, lekarz okreslił że żadko sie spotykła z takim przypadkiem, i że mam bardzo aktywnąmacicę która nie przyjmuje takiej antykoncepcji, ale mówi że ma takiego lekarza od którego zamawia spiralki MEDUZA Złota Normalna 100zł nazwisko lekarza u którego sięje zamawia to Herbich Michael i ona jużpowinna mi siętrzymać gdyż jest to spirala do mojej przypadłości, powiedział że to nie jest zależne(że nie przyjęła się 2 raz ) od tego że miałam 2 cięcia cesarskie poprostu mam aktywną macicę, zrobił USG sprawdzając czy nie jestem w ciązy - no i nie jestem!
ja teraz wyjeźdzam do Niemiec do męża, będę z nim do sierpnia i mi zaproponował zastrzyk antykoncepcyjny, ja nie chciałam , poprostu chciałam tabl. ale on mi nie zalecał żadnej bo z moją wagą 95 kg mówi że boi sie że będą nie skuteczne i zajdę w ciąże przepisał mi tabletki Azalia, które bierze sie cały czas bez przerwy i one są na mojąprzypadłość, zobaczymy jak po nich mój organizm będzie reagował no i wracam w sierpniu na wizytę no i zakładam tę spiralkę MEDUZĘ co tak reklamował. no i oczywiście założenie gratis jedynie koszty spirali ponoszę ja,