Lidziac Gratulacje kochana
kaczorek, tak tak teraz na Ciebie i pora
[ Dodano: 2010-05-04, 07:34 ]
gozdzik, peklam z dwoch stron przy lechtaczce ( tak samo peklam przy Julci ) i troche od pochwy do odbytu ale nieznacznie. Rana ladnie sie goi od dwoch dni mnie swedzi ale juz nie boli
no mysmy wlasnie zaliczyli pierwsza kapiel malej
nagrzalam lazienke na calego i mala zasnela podczas kapieli
potem sie przebudzila jak ja wyjmowalam z wody, a potem przy ubieraniu znow zasnela
ladnie ja wysuszylam ( uzywam suszarki bo wtedy i dzwiek fajny i dzidzia stuprocentowo sucha ), ubralam, a ta nic spi dalej wiec ja polozylam do spanka. Ale dzis w nocy spala od 11.00 do 6 rano
a moje piersi biedne juz musialam odciagac, za nic nie chciala sie obudzic i dopiero rano pojadla. Dzis przychodzi polozna czy pielegniarka zobaczyc mala i bede z nia rozmawiac o moich piersiach, szczegolnie jednej bo mam ten sam problem co przy Julci - na jednej piersi mam powiekszone gruczoly wlasnie na brodawce tak ze mala nie moze zlapac piersi
i rwie mi brodawke na kawalki
zobaczymy co mi poradzi, ja juz normalnie wszystkiego probowalam zeby jakos zmiekszyc te gruczoly, nic a nic. Jak sie nic nie da zrobic to niewiem czy mozna karmic moze jedna piersia? A z drugiej tylko odciagac? Hmmm bo i tak jak karmie to co ok. 4 godzinki, teraz w nocy byla dluzsza przerwa, a zazwyczaj podaje jedna piers na karmienie wiec zmieniam piersi co okolo 8 godzin, to takie potworne balony
Ach ach. Dzi A. tez ma zapewnic aparat laktacyjny
moze cus pomoze