witam.
Ja z rana zarejestrowałam się do ginekologa żeby mi sprawdził te badania i za jakąś godzinkę pójdę jak kolejka się rozładuje

a położna mi ciśnienie zmierzyła (105/65) i zważyła mnie i znów schudłam i kurcze już 4 miesiąc a ja ponad 6 kg na minusie

Normalnie powinnam się cieszyć ale nie w ciąży gdzie już powinnam zacząć tyć chociaż odrobinkę
matikasia i mikusia1 wiem że moje nerwy mająmega wpływ na zachowanie Weroniki ale czasami trudno mi się wyciszyć...
Sabcia ale miałaś kopnięty sen, serio

a mnie się daaawno nic już nie śni...

wczoraj natomiast pospałyśmy ja i Weronika od jakiejś 16 do 19:30 a Rafał z Szymkiem grali na kompie i nas nie budzili i myślałam że będziemy mieć noc z głowy, że Werek nie będzie chciała spać ale o dziwo
SPAŁA OD 22:30 DO 6:45 BEZ PRZERWY NA CYCA CZY SOCZEK
A teraz marudzi że już śpiąca więc idę ją uśpić i niedługo będę mykała do ginka
zaczarowana świetny blog i fajny makijaż
edulita dobrze że już wróciłaś i mam nadzieję że Nikolka szybko wyzdrowieje
[ Dodano: 2010-05-04, 10:44 ]
mikusia1 mój brat jako chrzestny chciał Weroniczce przekłuć uszka na chrzciny ale Rafał miał jakieś opory i stanęło na tym że później pozwolimy ale kiedy dokładnie to nie wiem

on jest w Polsce średnio 2 razy w roku , tak, że myślę że może na chrzciny drugiego bajtla a raczej trzeciego

w każdym razie po roczku Weroniki.
swoją drogą zastanawiam się jak to będzie z tym porodem. Z Weroniką miałam 5 dni skurcze i baaardzo się boję kolejnego porodu przez to

a z natury w ogóle jestem panikarą. W wieku szkolnym to i dentystka i szczepienia jakiekolwiek czy zastrzyki to była czarna magia. Ucieczki przed pielęgniarką a u dentystki to pokopałam i pogryzłam w szkole (miałam może z 10 lat) dentystkę, asystentkę i mojego tatę i najstarszego brata... Niezłe ziółko ze mnie było, nie ma co

A teraz??? Kanałowe bez znieczulenia i w ogóle, chociaż zasłabłam przy ostatnim moim pobieraniu krwi zaraz przed weekendem majowym
Kasia90 ja wczoraj też szklaneczkę piwka z sokiem wypiłam i chyba dlatego tak dobrze obie spałyśmy ja i Weronika