Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2010, 13:40

witam po przerwie

nie mam czsu was narazie doczytać , bo jestem w trakcie gotowania obiadku a na 14,30 musze iść z Alą na szczepienie

wczoraj mimo deszczu udalo się fajnie spędzić dzionek
najpierw pojechaliśmy na turniej , bo mój chrześniak grał w piłkę i zdobyli piewsze miejsce , więc troszkę im pokibicowliśmy i na koniec dostawali złote medale i nasze dzieciaczki za kibicowanie też dostali i Loluś mimo że przespał mecz też ma medal :ico_oczko:
potem zabraliśmy dzieciaki na wesołe miasteczko i mimo deszczu pojeździli sobie na tym na czym się dało , a na koniec poszliśmy na pizze :ico_oczko:
a po pizzy siostra z mężem zaprosili jeszce do siebie na oblanie zwycięstwa procentowo :ico_oczko:

a dziś pranie , sprzątanie , gotowanie i inne codzienne obowiązki
dobra muszę uciekać , bo obiad spalęb

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

04 maja 2010, 13:45

Magda33 jaka fajniutka pyza z tej Twojej Zosieńki :-D

matikasia ja mam niskie bardzo ciśnienie i łebek mi wczoraj pękał więc pozwoliłam sobie na małą szklaneczkę piwka z sokiem ale to jeden raz, nie piję ciągle a nawet nie lubię piwa, a na szczęście pomogło, 3,5 godzinki snu i ekstra się czułam i głowa całkowicie boleć przestała :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia

04 maja 2010, 14:14

Wiolaw :ico_brawa_01: dla chrześniaka:)
No super dzionek mieliście mimo deszczu.

Kala no żeby mi to było ostatni raz:)

Ja czekam na gości, ale jeszcze eska nie napisali więc prędzej jak o 16 ich nie będzie. Wszystko zrobiła z marudzącą Milenką, a teraz jak skończyłam ona śpi:) ok 16 dam ją jeszcze na podwórko do wózka.

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 maja 2010, 14:15

Myślę, że takich wkręcanych kolczyków dziecko raczej nie wyciągnie
no wlasnie to byly te wkrecane :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja cie kochana nie strasze to kazdej z nas decyzja ja wiem ze dla mnie to za wczesnie i jak bedzie wieksza a moze niebedzie chciala miec kolczykow :ico_noniewiem:
wcale ja to nie wzruszyło nawet nie zapłakała przy przekłuwaniu :-D i nawet dostała dyplom za dzielnosc od kosmetyczki
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za dzielnosc

Moja Wiki to niebala sie wcale tylko przestraszyla sie tego strzalu :ico_placzek: i troszke sie przerazila a potem powiedziala pani za jak bedzie wieksza to zrobi sobie jeszcze wiecej kolczykow i ufarbuje włosy na zielono hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i tez dostala dyplom :-D

fotki na n-k superowe az pozazdroscic tak pieknej pogody :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dziewczynki widac bardzo zadowolone :-D

wiolaw, super spedziliscie dzionek :ico_brawa_01: choc pogoda niedopisala :-D

Kala ja tez w :ico_ciezarowka: a ni teraz niepije zadnych % chociaz czasem mam ochotke na Redssa :ico_oczko:
ale poczekam pjak przestane juz karmic to sobie wypije :ico_zdrowko:
maz sie smieje ze wypije jedno piwko i padne jak kawka hehe

lece obiadek robic :-D
a potem znow prasowanie :ico_szoking: zapomnialam ze suszylo sie na balkonie i jeszcze w drugiej szafie mialam schowane :ico_olaboga:
takze niebede sie nudzic :ico_oczko:

buziaki

Awatar użytkownika
matikasia

04 maja 2010, 14:19

Mikusia to pogadam jeszcze z mężem. Potem można kółeczka nałożyć, ale dostała takie ładne serduszka wkręcane na chrzciny. Ale to pechowo musiało być, że sobie dziecko zdjęło i połknęło.
Dziewczynki raczej chyba wszystkie chcą kolczyki:) zresztą jak potem będzie się bała, to zawsze powie nie:) a tak już będzie miała, a gdyby jakimś sposobem jej się nie podobały to się zdejmie.

No już się naspała z 7 minut :ico_szoking: . po następnym karmieniu wózek i przed dom lulu to z godzinkę pośpi.

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

04 maja 2010, 14:41

maz sie smieje ze wypije jedno piwko i padne jak kawka hehe
ha ha ja właśnie nawet niecałe piwko wypiłam i padłam :-D

matikasia poprawię się :ico_sorki: :ico_noniewiem:

Aha zapomniałam Wam napisać co u lekarza. Zerknął na wyniki i stwierdził że nawet on nie ma tak DOBRYCH wyników :ico_szoking: :ico_puknij: ja gały wywaliłam ze zdziwienia a on że to nie są normy dla ciężarnych to odetchnęłam z ulgą. Próbował na USG zważyć i zmierzyć i malucha i tylko dało się zważyć 107 gram :-D nie wiem czy to dobrze czy za mało jak na wiek fasolki :ico_noniewiem: poszukam w necie ale gdzie szukać to nie wiem :ico_noniewiem: nie dało się też przesunąć fasolki żeby poznać płeć... :ico_noniewiem: może następnym razem się uda :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matikasia

04 maja 2010, 14:54

Kala no widzisz nie było co się denerwować:) super, że ok, a wielkość dzidzi wpisywałam jakoś w google rozmiar dziecka czy płodu. Jakiś tam pokombinuj.

[ Dodano: 2010-05-04, 16:04 ]
ok ja uciekam się gościć, Milenka śpi przed domem, ale zaraz pewnie wstanie, wieczorem pewnie nie zajrzę a może na chwilkę:)

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

04 maja 2010, 18:57

Ale tutaj pustki. Kingusia dziś coś marudziła, może zęby jej kiedyś zaczną wychodzić... hm... teraz już wykąpana smacznie śpi. :)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

04 maja 2010, 19:08

hejka :-D Rafał zaraz wykąpie Weronikę i potem butla i lulu :-D już butla zrobiona :ico_brawa_01: zobaczymy jak dziś pójdzie z usypianiem... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

04 maja 2010, 20:12

znowu wpadam jak po ogień ,
chwilkę mam bo P wrócił z pracy i bawi się z Lolkiem , ale za chwilkę treba brać się za kompielę :ico_haha_02:

byłam z Alą w ośrodku , ale nie zaszczepili jej , bo dziś zaczeła kaszlec i pani doktor przepisała tylko syropki i kazala obserwować czy nic sie nie rozwinie , jesli nie to za tydzień mamy przyjśc

a jeśli chodzi o kolczyki to ja Ali założyłam jak miała 9 miesięcy i obyło sie bez płaczu a potem ładnie sie goiło , i jak bym miała teraz dziewczynke to też bym zalożyła tak wcześnie , im wcześniej tym dziecko nie rozumie co się dzieje a potem panikują , wiem jak u znaomych było o dziewczyny żałowały że nie zrobiły tego wcześniej :ico_haha_02:
a tak wogóle to te kolczyki z pistoletu to maja takie zaczepki ,że ciężko je zdjąć , bo są stopniowo i może jak to dziecko zdjeło sobie to miało źle załoźone

dobra lecę malego kompać , jak się obrobię to się odezwę :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”