Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

04 maja 2010, 20:36

dziewczyny jak to jest? jutro niby od OM zaczyna mi się 16 tydzień ciąży a położna i lekarz w kartę ciąży wpisali mi 14 tydzień :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2010, 21:47

Kala ;), super wiesci od lekarza, ciesze sie ze u dzidzusia wszystko ok :ico_brawa_01:
Matikasiaw diecie wprawdzie nie mam nic slodkiego , ale tak naprawde nawet mnie nie ciagnie takze jak narazie nic nie przekasilam - trzymam sie dzielnie :-D

Magda33 - a ja ci powiem ze tesknie za moja praca i za cyferkami i liczonkiem

MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE NIKOLA CORAZ LEPIEJ Z DNIA NA DZIEN RADZI SOBIE Z TYM RACZKOWANIEM TYLKO PATRZEC JAK ZACZNIE MI SMIGAM TAM I SPOWROTEM - ALE I TAK NIEZLE JEJ IDZIE JAK NA TEN MIESIAC
bylam przekonana ze Nikola pozniej bedzie raczkowac , bo moj synek tez bardzo wczesnie zaczynal , no ale widac ze chyba dziedziczne to maja hehehe

no nic uciekam - przesylam buziaki

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

04 maja 2010, 22:20

Sabcia ja coraz częściej Weronikę kładę na brzusiu mając nadzieję że tęż popełznie... :ico_noniewiem:
A Szymuś najpierw zaczął chodzić (miał równe 14 miesięcy) a potem raczkować :-D

Weronika pospała, już od pół godziny jęczy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
edulita

04 maja 2010, 23:02

Obiecane foteczki z wyjazdu do Świnoujscia

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kala ;), - super ze wszystko ok co do wieku ciazy to z usg po rozmiarze dziecka, wadze obwodach i innych wymiarach określa sie wiek ciazy a z OM jest bardzo ogólny bo tak naprawde nigdy nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia ponieważ różnie to trwa u kazdej kobiety
Sabcia, - :ico_brawa_01: dla Niki wogóle Nikole to zdolne dziewczynki :-D
wiolaw, to moze lepiej niech Ale zaszczepią jak bedzie w 100% zdrowa i bez podejrzeń

Nic uciekam spac bo wróciłam padnięta z działki i jeszcze zmniejszałam te foteczki wiec juz mi głowa na klawiaturke opada :ico_spanko: ale obiecałam i wstawiłam :-)
Dziekuje za miłe komentarze na NK :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 09:47

edulita, foteczki boskie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja juz sie nie moge doczekac wyjazdu, uwielbiam morzeeeeee :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sabcia, duze brawa dla Nicoli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za raczkowanie, moj leniuch to nawet rzadko sie przekreca, umie ale ewidentnie mu sie nie chce :-D :-D :-D

Magda33 jak dzisiejsza noc??? Mam nadzieje, ze juz lepiej, jeszcze pare dni i bedzie ok. Niestety okropna kolej rzeczy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Ja jako dziecko tez mialam kolczyki juz na roczek, i tez jestem za tym, ze lepiej poki dziecko male, tak jak wiolaw pisza, z pistoletu te kolczyki maja takie zatyczki, ze nie ma szans, zeby dziecko je zdielo.

A ja dzis 4 dzien a6w, miesnie bola ale daje rade :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jak dlugo was bolaly miesnie???

Awatar użytkownika
edulita

05 maja 2010, 09:54

Witam
ja juz od rana piore i sprzatam zaraz biore się za obiadek :-)
te kolczyki maja takie zatyczki, ze nie ma szans, zeby dziecko je zdielo.
tu sie zgodze bo nawt rodzicowi cięzko je sciągnąc
co do ćwiczeń to niepomoge bo ja nie ćwicze :ico_wstydzioch: chyba jako jedyna tutaj
foteczki boskie
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

05 maja 2010, 09:57

Witajcie,
wpadam na chwilkę, bo zrobilam sobie przerwę na śniadanie :ico_noniewiem: Wczoraj Zosieńka spisała się na medal. Cały dzień byla grzeczna i nie plakała babci i wszystko pięknie zjadala :ico_brawa_01: A jaka byla radość jak mama wróciła z pracy :-D i od razu dorwała się do cycusia. Całe popołudnie i wieczor byly nasze :-) jednak to już nie to samo, co było, gdy spędzalyśmy ze sobą 24h/dobę. Teraz ledwo przyjadę z pracy, pójdziemy na spacer, powygłupiamy się, potem kąpiel, karmienie i spanie, ale cóż...życie.

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 10:01

Magda33, najwazniejsze, ze Zosienka jest szczesliwa z babcia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: A potem ta radosc na widok mamy- bezcenne :-D :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2010, 10:05

Czesc babeczki :-)
Dałąm rade doczytać tylko jednś strone ale spróbuje doczytać reszte bo narazie moje Kluski leżą na kocu i się bawią same. Maksiu ciągle złazi z koca i koniecznie chce się dotać do parkietu a wtedy ryk :-D Olek grzecznie wali w zabawke grzechotką :-D
A ja dzis 4 dzien a6w
:ico_brawa_01: Ewcia zakwasy mogą być przez kilka dni aż mięśnie się przywyczają. Gorąca kąpiel i rozciąganie pomaga.
edulita, fotki poprostu rewelacja!!! CUdownie wygląsz :ico_brawa_01: A dziewczynki są super i śliczniutkie!!!
Pogoda też dopisała więc wyjazd się napewno udał.
Sabcia fajnie że Nikola raczuje :ico_brawa_01: Maksio podnosi się na rączkach i na kolankach ale narazie nie umie się przesuwać do przodu :-D

Lece nastawić obiadek dla Klusek i może jakiś spacerek chociaż pogoda do niczego :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 10:07

Ewcia zakwasy mogą być przez kilka dni aż mięśnie się przywyczają. Gorąca kąpiel i rozciąganie pomaga.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dostosuje sie do wskazowek :-D :-D :-D :-D

magduś81, A co ty gotujesz chlopakom??? Bo ja za kazdym razem to samo: miesko, marchewka, ziemniak, pietruszka burak tylko, ze czasem daje kaszke manne a czasem ryz. I nie mam pomyslo co innego by mu zrobic :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: POMOZ :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”