a pepti tańszy od nutramigenu?

dobra...letem

Ja mam od miesiąca. Zastanawiałam się nad hormonalną, ale mój gin mi ją odradził stwierdził że jestem za młoda. Jeżeli chodzi o komfort to jej nie czuję, gorzej ma M bo musi się przyzwyczaić do sznureczków.Powiedział żebym przemyslała kwestię wkładki,ale tej bez hormonów.Stosowała któraś z was wkładkę? Moja kolezanka z wkładką zaszła w ciążęjej lekarz był bardzo zdziwiony i powiedział,że to w jego karierze pierwszy taki przypadek.
lekarka stwierdziła,że prawdopodobnie ma skazę,pamiętacie kiedyś go tak strasznie na buzi wysypało.On rzadko dostaje to mleko,nawet nie grymasikarmelka a Filipcio jest alergikiem, że dajesz mu pepti?
to wstrętnie śmierdzi, jak pasza...moja córa jak miałam ją tym dokarmiać to by padła z głodu, bo wypijała max po 20ml...dzięki Bogu drugi lekarz nie kazał tego podawać, tylko normalne mleko
ucałuj chore biedactwo od forumowej ciotki.moje małe biedactwo chore... pierwszy raz w życiu... miałam nosa że poszłam dziś jeszcze raz, bo byłyśmy w sobotę i dostała tylko syropy bo osłuchowo było ok i gardło tez ładne. A dziś gardło całe zainfekowane i okazało się że ma zapalenie krtani. Ma antybiotyk w zawiesiny, ohydne... spróbowałam.
no to nieźleA ja sobie dziś strzeliłam prezent imieninowy byłam u fryzjera i jestem BLONDI hehe mąż mnie nie poznał, wyjechał po mnie i na ulicy przejechał dalej
Super jest ta butla. Ja stosuję od urodzenia.no i kupilam butle TT podobno pomagają karmic i piersią i butlą
Zmiany są w życiu potrzebne. A w ogóle podoba się mężowi Twój nowy image?A ja sobie dziś strzeliłam prezent imieninowybyłam u fryzjera i jestem BLONDI
Nie, wcale nie była chora! Nasza pediatra twierdzi że nie można szczepić dopóki nie zniknie ropniak po tym szczepieniu szpitalnym.quanchita a dlaczego kolejne podejscie? Malutka była aż tak chora, ze szczepienia nie dostała?![]()
No rzeczywiście sutek się spłaszcza podczas karmienia. Ale smoczek w tych tommee tippee się nie spłaszcza.ja mam lovi i niby ok, ale czy tak powinno być, że po długim ssaniu smoczek spłaszcza? no niby sutki też się spłaszczają i już sama nie wiem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość