moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 14:54

karmelka cudne te ubranka :ico_haha_02:
ucałuj chore biedactwo od forumowej ciotki.
:ico_sorki: :ico_sorki:

:ico_brawa_01: to mąż ma teraz jakby inna babkę w domu :ico_haha_01:

hehehe dokładnie
. A w ogóle podoba się mężowi Twój nowy image? :-)

mówi że bardzo fajnie.
moniś my jednak bliźniacze duszami

:-D tylko dla czego ja muszę mieć takiego pecha... forumowa siostra w Poznaniu, najlepszy przyjaciel w Ełku mieszkają. Ale ja tylko czekam cierpliwie jak przeprowadzisz się do domku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 16:21

eve.ok nio to pięknie!!! ale dał z wagą koleś!!! :ico_szoking:
i dobrze, że wszystko ok i spokojniejsza będziesz. nawilżaj mu nosek i odciągaj, to będzie spoko
a na allegro..tym razem sprzedaję a nie kupuję :-D
karmelka, fajne! aleś poszalała
ja na szczęście mam szafy pełne jeszcze co najmniej na 3-4miesiące, jak nie lepiej...
a w lumpie coś pewnie wyhaczę jeszcze, to mnie wyjdzie taniej niż allegro... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 08:19

ja sie wlasnie do zborra, wybieram na lumpowe zakupy :-D bo ma cudownego lumpa w okolicy
u nas takich nie ma :ico_placzek:

[ Dodano: 2010-05-06, 08:20 ]
wezme dzieci zapakuje i pojade :-D

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 09:06

witajcie niestety deszcczowo :ico_zly: masakra - jak nie chorowac przy takich zmianach pogody? :ico_noniewiem:

dzisiaj Tymek wstał lewą nogą a raczej nabrzmiałymi dziąsełkami. Od rana marudzi, ślini się na maxa i wszytsko co leci do buzi wpycha, jak się podrażni za bardzo to w płacz :ico_olaboga: coś czuję ze nie bedzie bezbolesnego ząbkowania i nie wiadomo jak długo to potrwa znaim cokolwiek się wybije :ico_noniewiem:

zborra to u was takie fajne lupmki? :-) bo u na sniby też fajne cisuzki mozna wychaczyć, ale wtedy cena wcale nie jest konkurencyjna i bardziej się opłaca na wyprzedaż z cocodrillo iśc niż do lupmka :ico_noniewiem: karmelciu no faktycznie okupiłąś Filipka :ico_brawa_01: wiesz, bardziej sie opłaca takei wielkie paki kupowac z Uk - wtedy płacisz 200 zł ale masz full ciuchów :-) chociaz fakt, ze przy takich małych dzieciach jak kupisz pakę na 74-80 to moga nie wynosić czasem :ico_noniewiem: ja jeszcze jadę w duzej mierze na tych cisuzkach z Uk plus dokupuje na bierząco śpioszki i pajacyki na noc, ale ja byłam pewna, że ten zapas cały mi starczy przynajmniej na pierwsze pół roku Tymka a on nosi teraz ciuszki z UK na 3-6 m-cy i 6-9 m-cy nawet :ico_olaboga:

a ja dziś na 14.oo do stomatologa - maskara będzie :ico_zly: potem neurolog a potem jeszcze dopiecie sprawy na ostatni guzik i umowa na kuchnię :ico_brawa_01:

a wy jakie na dzis plany macie? też tak zimno i deszczowo u was? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2010, 10:10

a wy jakie na dzis plany macie? też tak zimno i deszczowo u was? :ico_noniewiem:
Dokładnie...szaro-buro i ponuro :ico_zly: Aż samemu nie chce się wychylać na ten wiatr :ico_olaboga: Planowałam na zakupy marketowe wyskoczyć po 18 ale żal mi zabierać niunie jak tak zimno :ico_zly:
Póki co mam przed sobą kawkę i słodycze i leniuchuję. Jolka też dzisiaj wyjątkowo spokojna, chyba na nią pogoda też działa :-)

karmelka, cudne te wszystkie porcięta!! :ico_brawa_01:
a ja dziś na 14.oo do stomatologa - maskara będzie :ico_zly:
Ałaaa...jak ja nie lubię dentysty.Wstyd się przyznać ale też ostatnio byłam może z 2 lata temu :ico_wstydzioch:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2010, 12:03

ja sie wlasnie do zborra, wybieram na lumpowe zakupy bo ma cudownego lumpa w okolicy
u nas takich nie ma
u mnie też nie ma takich fajnych lumpków
Na dworze pada i jestem uwięziona z mały w domu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 12:08

powiem wam szczerze że jak jaga byla mała to ja nawet w deszcz wychodzilam z nią
kurtka na deszcz, folia na wózek i heja
ale teraz z dwójką gorzej :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 12:23

hej!
u nas normalnie...
Tomcio chyba powinien medal dostać, bo taki sobie leży sam...guży, gada...a potem popłacze na żarcie, albo jak brzucho poboli...mój ptyś...
pogoda do nonono!!! pada, zimno...
na 14jadę do fryzjera... :ico_chory:
a potem do domu, wytrwać do 20 i jak zapadnie cisza to bieg do kuchni!!! w sobotę Hani urodziny wyprawiam, wiec nie wyjdę stamtąd przez 2dni :ico_haha_01:

jagodka24, a zapraszam, zapraszam! tęskni mi się za Wami!!!
eve.ok, tak, lump mam fajny...w sumie 3,..w jednym na wagę i jak jest nowy towar to można upolować super ciuchy! w 2na sztuki, ale w soboty 50%, więc też coś się kupi...lubię polować!!
mój też niektóre rzeczy na 3-6nosi...jednego pajaca na 6-9 ma...ale to chyba jakiś błąd w wymiarach...
mówisz, że zębolki??? współczuję...oby było jak najmniej boleśnie..
Qanchita, miłego leniuchowania!!!
karmelka, ja też w domu siedzę...ale może po południu na chwilę wyjdziemy...

zmykam...buziaki!

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 18:41

hej kochane :-)
mojego tymka chyba pogoda zmogła bo od 10.oo rana non stop śpi - budzi się na karmienia i śpi :ico_noniewiem: ostatnio tak było jak miał 2 tygodnie :ico_olaboga: gorzej jak nocą sie zbuntuje :ico_zly:

a ja po stomatologu - trafiałm na naprawdę rewelacyjnego, chociż niestety megadrogiego :ico_zly: ale młody, delikatny, przystojny :ico_oczko: i cholernie dokładny - jedngo zębolka mi przez 1,5 godizny robił :ico_olaboga: okazało się, ze nie jest tak źle - dwie dziurki tylko, myślałam, ze bedzie duzo gorzej, potem jedziemy wybielanie i chyba na dół aparat założę :-) bo na górze mam idelane w jednym rzadeczku a na dole trzy prezdnie juz niesttey nie :ico_zly:

potem obleciałam drogerię i perfumerie - zostawiłąm kupę kasiory, ale miałam kosmetykowe zaległosci, więc nie dało sie inaczej :ico_noniewiem:

a teraz odpoczywam po rajdzie z młodym do neurologa, ktory...popukał sie niemal w głowe :ico_puknij: wyszłam na panikarę :ico_noniewiem: stwierdził, ze taka asymetria na etapie Tymka jest bardzo powszechna, zebym tylko dbała o to by często głowka krecił (o to dbac nie muszę :ico_oczko: ) i ze wogóle czego chce jak on takiego 2,5 miesięcznego dziecka dawno nie widział. w ogóle jak połozył Młodego na brzuchu to uwierzyć nie mógł, ze tak sie dźwiga, niemal na samych dłoniach tak wysoko się podnosi - ponoć jak 4-miesieczny Maluch :-) popukał, pobadał odruchy, pogugał z Młodym - w każdym razie - uspokoiłam się choćby za cenę wyjscia na nadopiekuńczą mamuśkę :-D

a tymek nadal śpi...gosh...co to sie porobiło :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-05-06, 18:42 ]
zborra - to dawaj zdjecia :ico_brawa_01: ja jutro wma sie pokażę bo teraz wyglądam przerażająco :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”