Kala ;), - to i tak dobrze że chce odwiedzac dziecko czasami ojcowie odcinaja się i nie pamiętają a tak naprawde mały potrzebuje kontaktów z nim - pomimo iz ciebie wnerwia jego osoba
no niby tak ale on jest niesłowny, często zdarza się że powie Szymkowi że na następny dzień przyjdzie a nie przychodzi a potem dziecko się wyżywa na nas

i do nas ma o wszystko pretensje
Bo najpierw przychodził od poniedziałku do piątku. Potem środy odpadły bo niby co środę chodzi ze swoją dziewczyną na badania do ginekologa a ostatnio bez uprzedzenia nie przyszedł w chyba już ze 4 czwartki a Szymek czekał...

i może to właśnie ma wpływ na to że dziecko przestaje mieć do nas szacunek i przestaje nas słuchać???
[ Dodano: 2010-05-07, 12:50 ]
aha dziewczyny mój brat jest w Anglii i wczoraj pisałam z nim o tym proszku na ząbki co polecała chyba
Sabcia
Sabcia Co do tego proszku na zabki to tutaj w uk kupilam bardzo dobry jest nazywa sie Ashton&parsons infants powders i sa to takie saszetki ktore wsypuje sie do buzi i juz po chwili doslownie zaczyna dzialac - jestem z tego bardzo zadowolona tym bardziej ze zele nie dzialaja
i on pisał że w takim medycznym sklepie "boots" są

2,53 funta za 20 saszetek czyli około 12 zł czyli porównywalnie cenowo do żeli ale może skuteczniejsze...
Z tego co mi się wydaje to każdej z nas by się to przydało ale najbardziej
Magdusi81 bo szkoda przeciwbólowymi faszerować dzieci

a brat mi to kupi i wyśle
jakby któraś chciała to proszę bardzo na telefon smska 501784632 z adresem i też wyślę tylko napiszcie ilość żebym wiedziała ile brat ma tego kupić