Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 21:41

Dieciaczki wyciapane Bartoszek nacycany spi ja tez zmykam sie myć po padnięta jestem
do tego Jutro bede sama bo mój jedzie do Spodka na walke Pudziana :ico_noniewiem:
tibby, :) przy takiej diecie to raz dwa schudniemy
no nic ja Uciekam
Dobranoc i spokojnej nocki kochane

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2010, 06:39

Witam,
widzę, ze na wątku nieduży ruch. tibby dla Tobiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za skończone 2 tygodnie.
moja w środę skończyła 5 tygodni - już się trochę zmieniła - sporo przybyła, nie ważyłam jej, ale widzę po ubrankach i ogólnie tak widać. :-D cieszę sie bo taka malutka była, że nawet rzeczy o rozmiarze 56 były za duże :ico_haha_01:
ja też mam problemy z dietą - już mi się znudziła, wszystko takie delikatne, a zjadłabym coś mocno doprawionego :ico_noniewiem:
jak tam u Was z wagą - dużo Wam zostało z ciąży??
mi jeszcze niecałe 6 kg, ale podejrzewam ze sporą część z tego stanowią piersi - mam bardzo dużo pokarmu i ciężko mi z tą mleczarnią z przodu :ico_oczko: nigdy nie narzekałam ze mam maly biust, ale teraz to już mi ciężko. :ico_noniewiem:
miłego dnia, może zajrzę później :-D o ile czas znajdę :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2010, 10:04

Witam u nas nocka taka sobie do tego Bartuś dostał na szyjce potówek :ico_zly: :ico_zly:
Pogoda zapowiada sie pięknie ech szkoda ze jeszcze nie możemy wychodzić :ico_placzek:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 maja 2010, 11:21

Hej kobietki :-D

gozdzik, Julcia juz zaczyna sie przyzwyczajac do nowej sytuacji, mniej broi, ale wciaz sa sytuacje gdzie trzeba nad nia pracowac. Co do kontaktu / pomocy przy dzidzi to malo co jeszcze z nia przebywa, glownie ze wzgledu na to ze mala ciagle spi, narazie trzymala mala tylko dwa razy na poduszce od czasu urodzenia malej, no i jak przewijam ( Julcia tez chodzi do przedszkola ) to tylko wieczorem czasami ma okazje uczestniczyc ale to tez zalezy co akurat robi, nie zawsze ma ochote. troche sie ich kontakt polepszy jak mala troche podrosnie bedzie wiecej czasu miala otwarte oczka i bedzie zainteresowana zabawa. Narazie tylkus kontakt fizyczny jej w glowie, lubi jak sie jej spiewa, jak sie z nia rozmawia i mamy tez juz kontakt wzrokowy :ico_brawa_01: Co do diety to ja zadnej nie stosuje, jem i z czosnkiem i przyprawione, smazone pieczone itp malej nic nie jest, dalej spokojniusia.

przedwczoraj malej odpadl pepuszek
:ico_brawa_01:

wczoraj bylismy w zoo, mala spala jak zabita, do domciu wrocilismy dopiero wieczorkiem bo i zakupy trzeba bylo zrobic, brakowalo pieluszek, dla mnie podpasek, dla malej smoczek, sliniaczki i 12 sztuk pieluch tetrowych i poszlo troche ponad 300 zl w sina dal :ico_szoking: :ico_olaboga: najbardziej zaskoczylam sie cena podpasek, 8 szt. za troche ponad 20 zl :ico_szoking: a byly i drozsze :ico_szoking: 8 sztuk to praktycznie na jeden dzien i pare godzin wystarczy, czy oni oszaleli ???? :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_puknij:

[ Dodano: 2010-05-07, 11:24 ]
gozdzik, mysmy juz dostali pozwolenie na spanko na dworzu - raz do dwoch dziennie :ico_brawa_01: a spacrek od czasu wyjscia ze szpitala :ico_sorki: dzis strasznie wieje wiec i tak nie wypuszcze malej na dwor :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2010, 11:27

HEJ HEJ plecy mnie pobolewaja ze hoho a tak to kulam sie dalej :ico_oczko: choc juz bym chciała urodzic!

Alkasbir, za 5 tygodni małej :ico_tort:

gozdzik, szkoda ze z Bartusiem nie mozecie jeszcze wychodzic ,choc u nas non stop pada :ico_olaboga:

MamciaKochana, fajniusio ze byliscie w Zoo ,a cena za podpaski faktycznie duza :ico_szoking:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2010, 12:27

przedwczoraj malej odpadl pepuszek :ico_brawa_01:
Brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pępuszek
Julcia tez chodzi do przedszkola
no tak Twoja choodzi do przeczkola a moja siedzi w domku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
i wymaga duzo uwagi
zaskoczylam sie cena podpasek, 8 szt. za trochę ponad 20 zl :ico_szoking:
wow niezła cena faktycznie lekka przesada
bo tego troche idzie w tych początkowych dniach bo rana nie może mieć kontaktu z krwią :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
wczoraj bylismy w zoo, mala spala jak zabita
no prosze jaka grzeczniutka :-D :-D :-D i Super ze wszystko możesz jeść
ja właśnie sie skusiłam na kawałeczek makowca mam nadzieje ze Bartkowi nic
nie będzie
U nas znów zaczęło padać :ico_zly: :ico_zly:
plecy mnie pobolewaja ze hoho a tak to kulam sie dalej :ico_oczko: choc juz bym chciała urodzic!
juz kochana bliżej niz dalej :-D :-D

[ Dodano: 2010-05-07, 17:31 ]
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: straszna tu cisza - pewnie wszystkie mamusie zajęte maluszkami a inne przygotowaniem na ich nadejście

Ja właśnie zostałam sama z dzieciaczkami mój pojechał na walkę Pudzianowskiego do Spodka ech faceci to maja fajne :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

07 maja 2010, 18:31

hejkA

Nareszcie w domku
nawet nie wiecie jak ja sie ciesze :ico_brawa_01:

Martynka jest BOSKA kochana taka i grzeczna.
Czlowiek zapomina jak to jest z takim malenstwem.

Dominika przeszczesliwa ale przy tym taka "upierdliwa" ze ciagle mnie nerwy łapią
caly czas by chciala mala na rece albo ja nosic.
poprzyprowadzala dzieci z podworka echhhhhhhh
na dodatek coraz gorzej z jej sluchem musze zalatwic skier do jeszcze innego laryngologa bo czasem mowie do niej ona patrzy i nie wie o co chodzi
Mężus sie spisał mieszkanie blyszczy dopracowal poremontowe detale czekal z pieknym bukietem z 20 róż i wicie co...
hormony mi powariowaly bo ciagle chce mi sie plakac...ze szczescia.
jak to dobrze ze mala zdrowa ze tak sie wszystko ulozylo ze mam sebe i pysie itd...

nie doczytam was poki co.moze pozniej zajrze to opisze porod itd :ico_oczko:

Awatar użytkownika
avanti83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2010, 19:22

lidziasc, Strasznie gratuluję Martynka urodziła się tak samo jak Adaś tylko rok później :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2010, 19:32

lidziasc, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: WITAJ KOCHANA
ominika przeszczesliwa ale przy tym taka "upierdliwa" ze ciagle mnie nerwy łapią
caly czas by chciala mala na rece albo ja nosic.
u mnie było podobnie Jula istny wulkan emocji ale teraz juz troszkę sie uspokoiła
myślę ze Dominika musi oswoić sie z nowa sytuacją
hihi początki dla wszystkich nie sa łatwe :ico_oczko: :ico_oczko:
ężus sie spisał mieszkanie blyszczy dopracowal poremontowe detale czekal z pieknym bukietem z 20 róż i wicie co...
hormony mi powariowaly bo ciagle chce mi sie plakac...ze szczescia.
no proszę jaki przykładny tata i mężuś
hihi z tym płaczem tez tak miałam Jak sie ogarniecie proszę o przedstawienie Gwiazdeczki

lidziasc
Wodzu
Wodzu

07 maja 2010, 19:53

Martynka urodziła się tak samo jak Adaś tylko rok później :)
czytalam na nk :-D
proszę o przedstawienie Gwiazdeczki
prosze bardzo i spadam kompac a doczytam was pozniej

pierwsze minuty zycia

Obrazek

2 doba zycia

Obrazek

3 doba

Obrazek

4 doba--dzis przed wypisem do domku

Obrazek fajnie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”