no jestem

wkoncu udało mi sie was doczytac
ale kompletnie nie wiem co mam komu napisać
matikasia

za ząbek
Kasia90 Oliś też nie ma ząbków i coś nie bardzo sie zanosi
ejustysia biedny Wiktorek, oby wszystko było juz ok i wiecej operacji nie potrzeba i śliczna fasolka
Kala jeśli moge... nawet jeśli ojciec szymka zepchnie go na dalszy plan to moim zdaniem spróbuj aby jednak jakies kontakty mieli, ja niestety na własnej skórze odczułam brak zainteresowania ze strony ojca (poza mną ma jeszcze 4 dzieci z inną kobietą) i chyba wolałabym byle jakie kontakty niż wcale... no ale takie jest moje zdanie, ty znasz go lepiej może faktycznie dla szymka bedzie lepiej gdy ograniczy mu sie tatusia... nie chce broń boże sie wtrącać ;)
edulita

rewelacyjnie wyglądasz
Ewka

dla Pawełka, moja Oli też leniuszek :)
Zaczarowana - fajna fotunia w podpisie
nie pamietam co jeszcze miałam napisać, wybaczcie
myslałam że bez tego netu to oszaleje

ale na szczescie juz mam i zaraz zapłace kolejny rachunek by kochana mamusia znów nie wycyckała ode mnie forsy

ech szkoda mi że mało zaradna czasami ale co ja zrobie... mam zobowiązania które płacić musze a pozniej jeszcze musi mi wystarczyć by dziecku kupic pieluchy dać jeść

life is brutal...
[ Dodano: 2010-05-09, 20:30 ]
Sabcia Nicol raczkuje

Oli to nawet nie zawsze chce sie podciągnąć do siedzenia... ale ostatnio czytałam artykuł i pisało w nim co jest niepokojące po którym miesiącu jak dziecko nie umie, moja miesci sie w normie

także sie nie martwie
a do lekarza może jutro pojde bo ciągle mamy problem pod pieluchą

co sie zaleczy to od nowa to samo, niech nam coś doktor poradzi bo chciałabym juz jej wyleczyć