Magda33

za raczkowanie!!! :) A kawę ja normalnie piję od początku karmienia i nic Kindze nie ma. Położna powiedziała, że można jedną dziennie. Że więcej szkodzi, bo za dużo kofeiny, ale że z jednej kawy to tyle kofeiny dostaje się do mleka, że dzieciaczek nawet nie ma prawa poczuć.
Isia I tak masz dobrze, moja zasypia koło 19-21nawet i budzi sie dwa razy w nocy i czesto wstaje 5:30-6rano.
Wiolaw Ja mam zasadę, że przed roczkiem nie obcinamy włosków. Jakiś tam stary przesąd czy coś. Ale dla Lolusia

za obcięte włoski i za siadanie! Zazdroszcze ogródka!
Ja też ide przed blok, kawałek się przejde i wróce jak Kinga zaśnie, wtedy sobie na ławce książkę poczytam! Musze szybko zanim dzieci z podstawówki wrócą, bo mamy jeden jedyny blok na odludziu a w nim ponad 100dzieci.

Więc jak wracają to robi się mrowisko, wtedy ja zbędna pod blokiem jestem, stratują mnie jeszcze... Zresztą zaplanowane mycie okien mam na dziś.
MatikasiaA jakie to pampki trzeba kupić? I

dla Milenki za ząbek! A my bez auta nie dalibyśmy rady. Umarlibyśmy z głodu, bo stąd trzeba wszędzie autem.
myślałam że sie nie zmieszcze a tu weszłam i juz nic nie szukam
A jak kąpiecie dzieciaczki? Bo ja od wczoraj zrezygnowałam z codziennego smarowania oliwką (będziemy tylko przy masażu lub w razie wysuszonej skórki) i zrezygnowałam z mycia buźki wacikiem namoczonym w rumianku tylko myje wodą, normalnie ręką albo gazą (używam zamiast gąbki), no i nie myje już języczka i policzków rumiankiem. No i oczywiście kąpiemy się już w dużej wannie! :)