ja zawitam nocnie i zdam relację
dopiero teraz zakonczyłam pracę na dzis i się wyprysznicowałam
do 20 byłam w salonie i jestem dumna z mojeo synka , bo cały dzień spędiła z babciami do 15 z moją mamą a do 19 z tesciowa i tylko dwa razy wzywana byłam na cycocha do tego zupka , deserek i soczek
troche sie obawiałam tego dnia , bo miałam mawał klientek i wszytskim sie spieszyło na imprezy i nie zostawiłam miejsca na cyca ale daliśmy radę
jak przyszlam to jeszcze musiałam poodkurzać i umyć łazienke , a i uprać Ali buty i rozwiesić pranie i pewnie cos jeszcze by się znalazło ale już nie miałam siły
teraz odpoczywam przed kompem a reszta śpi
a jauz troszke z wprawy wyszłam
napewno dasz radę , tego sie nie zapomina
my tez mamy takich znajomych dla których jesteśmy jak to trafnie określiłas nieatrakcyjni
to chyba wszędzie sie tacy znajda i w takich sytuacjach poznaje się kto jest naprawdę przyjacielem , a kto tylko towarzystwem do imprezowania
A u nas dziś ciężki dzień. Milenka była nie do zniesienia.
u nas tak było wczoraj , dlatego trochę się obawiałam dzisiejszego dnia
Milenka za mało, Wercia za dużo, czy taka różnica może być...
karzde dziecko jest inne , i inną ma budowę kości , nic sie nie martw ładnie się rozwija , jest ruchliwa, ładnie zjada to wszystko z nią ok
odkryłam 2 perełki na dole
i oby juz jej przeszło kupkowanie
Isia ha ha dobrze wybrnęłaś z sytuacji:) a gdzie idziecie?
dokładnie dobre rozwiazanie , niech sie chociaż do czegos przyda
i udanego wieczoru życzę
matikasia a u mnie dzis taka ładna pogoda była , pewnie jutro przyjdzie deszcz jak co niedzielę
isia ty to się masz jak nie tesciowa to mama ci jakieś docinki robi , niech się sobą zajmą , a ty szkoda bardzo upierz, posprzataj , zrób jedzonko a kto sie dzieckiem bedzie zajmował , ja to jak ktos mi zwraca uwage to odrazu mówie ,że jak cos się nie podoba to może nie wchodzić do mnie na górę i nie patrzeć namój bałagan
no to sie napisałam
uciekam spac , bo ostatnio to śpie po 4 godz