Rybka życzę Wam wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i zdrowia.
pzrypomnialas mi ze ja tez mam hustawke na strychu po synu, musze meza pogonic aby przynioslsiedzi tylko na huśtawce i mnie zaczepia.
ja bylam jeszcze dzisiaj dokupic soczki bo mojej posmakowaly i ostatnia pake wzielam a deserkow wcale juz nie bylota promocje w biedronce tez wyczailam
- jeju,dobrze,ze u nas sie cos takiego nie dzieje,bo bysmy pewnie nie wiedzieli co sie stalo,pierwsze slyszea plytki to nam ida co burza w antenie
- jeju,to Toska tez po operacji???Mozesz cos wiecej napisac?mnie się czasem wydaje że to nie nam się przytrafiło.
moja ostatnio takczy wasze maluchy tez takie upierdliwe
u nas tez dzis strasznie wiejetaki wygwizdów że szok
to i tak macie dobrze... Lena w nocy budzi sie 23,2,4 i 6(tak okolo)potem robi godzinna przerwe i zasypia tak o 7,wtedy wstaje Mati... ona pospi tak 2 godz,rzadko 3. na spacerach spi moze po 15 min. potem jeszcze okolo 16-17 jedna drzemka pol godz. zasypia potem tak o 20-21. no i znow ok 23 pobudka... chodze juz jak robocopMoja Zuzka tez ostatnio sciemnia, juz nie spi po 4 godziny,tylko 2-3 razy po godzince,max dwie
u nas też strasznie wiało.Na ogrodzie siedzieliśmy 2h więcej sie nie dało bo taki wygwizdów że szok
to straszne. Bardzo współczuję, bo u nas takie noce to naprawdę rzadkośćchodze juz jak robocopzwlaszcza ze Mati ma osatnio w nocy zle sny i tez sie budzi
niestety u nas też tak jest coraz częściejczy wasze maluchy tez takie upierdliwe, moja mi nawet popuisac nie daje tak za rece lapie i sama w klawiature nawala
warto spróbować, może akurat polubi.Kupię jej też skarpetki grzechotki, może to jej się spodoba
u nas też mała coraz mniej śpi w dzień, jedna drzemka ok 1-2 godzin, a potem 1-2 drzemki po 30 minut. A potem wieczorem jest straszny koncert, bo jest mocno zmęczona a nie może zasnąćMój maluch wcale nie chce dziś spaćsiedzi tylko na huśtawce i mnie zaczepia.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość