Qanchita, wiesz co...a ile Jolka w ogóle waży? ile przybrała od urodzenia? a ile na tydzień?
Dziś ma 3 mieś i za to stawiam
A ważona była wczoraj i miała 4950g a to 10 centyl. Od urodzenia przytyła 1370g czyli średnio jakieś 98g na tydzień.
u nas fajnie!
samotna nocka minęła ok
Byle tak dalej! Niech dzieciaczki oszczędzą mamusie
a z nutritonem to uważaj bo moja jagoda miala po nim MEGA zaparcia
Oj, dobrze że mi piszesz! Dziś zjadła pierwszy raz może pół łyżeczki papki, i to tlykpo dlatego że rozrobiłam w moim mleczku. Inaczej pluje!
Poobserwuje...jak będą problemy z kupką to przestanę jej dawać.
Kupiłam sobie jakieś kuleczki homeopatyczne na rozwój laktacji, zobaczymy czy pomogą!
słuchaj moze taka jjej uroda ze drobna bo ty chyba gorylem też nie jestes mie?
Nie no, do goryla to mi daleko ale czasami czuję się tłusta jak prosie
A tak serio, to przeglądałam moją książeczkę zdrowia i porównywałam wagę. Ja byłam podobno drobnym dzieciątkiem ale na 8 tyg. ważyłam już 5200g.
no i piwo lech bezalkocholowy
A po piwie bezalk. mała nie ma kolek? Bo jak nie to chętnie będę się tak spijać
madzia0609, tak po prostu gorączka??? Biedactwo
A Jolcia dziś jest grzeczna jak aniołek. Byłyśmy na zakupach bo dziadek dał kasę żebym kupiła każdej wnusi sukieneczkę na dzień dziecka ( a ma ich biedak 5
)
Weszłam tylko do kilku sklepów bo wiadomo jak to jest... do większości wąskie drzwi i 5 schodków do pokonania
A gdzie tu wózek?
No ale zakupki udane
Potem spacerek na cmentarz, w końcu dziś dzień matki i później kawka u mojej chrzestnej.
A...zapomniałam jeszcze wspomnieć że moja gwiazdeczka jest prawdopodobnie na mleko uczulona
Boję się co będzie jak wrócę do pracy. Pewnie pozostanie mi tylko to mleko na receptę bo po bebilonie wymiotowała.
jeszcze z 3miesiące i zaczną jeść kasze, zupki to i waga skoczy
JA mam zamiar zacząć podawać kleik po 4 miesiącu i te kaszki które będzie można