nasza lala jeszcze walczy je kolacje dopiero , bo wrocilysmy z dworu przed chwilka...
kolo odmu mamy staw a w nim ryby, moj tato i Adam lowia ryby , a sarka miala taka frajde ze hej:)
u nas tez sloneczko umowilam sie z tej okazji z kolezanka i z jej coreczka na wypad do parku zeby dzieciaki troche polataly i pograly w pilkeu nas słoneczko a u was..?
mniam pychota dziekii pączuszki stawiam na sniadanko :)
mój mąż to pustak - nie zalozy nic innego niz nike itpw carry byłą przecena
no 3mjcie kciuki - bo ten mój to wybredny a jeszcze podly bo jak mu sie niespodoba to mi to powie zamiast udawac no ale spodenki mu ostatnio fajne wylicytowalam na allegro ecko za 19,90 - nówki z metkami to mu sie podobaly - tylko nie mówilam ile kosztowaly bo by nie chcialpial z zachwytu
diekujemy i wzajemnieMiłego dnia buzka
oj bedziesz wiedziala bo to cos innego niz zwykle - takie laskotanie jakby ci rybka w brzuchu plywala i pletwa o brzuch pocierala - na samym dole brzucha :) - ja jeszcze nie czuje :)Skąd mam wiedziec że to jest własnie to?
mój mąż jak go poznałam to był taki typowy dresiarz na szczescie po dwoch latach gdy dostał swoja pierwsza prace w biurze, musiał się przerzucic na garnitury ku mojej uciesze jakze potem szalu dostawalam od prasowania koszul wiec przerzucil sie potem na kanty i koszulki polo ktorych nie trzeba prasowacmój mąż to pustak - nie zalozy nic innego niz nike itp
trzymamy wiec z calych silno 3mjcie kciuki - bo ten mój to wybredny
sliczna fryzura i maly przystojniak teżmialam sie pochwalic wlasnorecznie wykonaną fryzurą
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość