Zubelek super zdjęcia dzidzi, tak własnie się przyjrzałam i widzę że twoja dzidzia ma 9,9 cm aleee wielkie.

Wiesz co ja też miałam dzis usg przed wypuszczeniem do domu

i moja dzidzia ma 11 cm, lekarz twierdzi że taki gigant z racji drugiej dzdzi której już nie ma, ale wydaje mi sie że poprostu starsza ciąża Jak myslisz?
Jeszcze raz buzialki dla twej niuni

I miłej imprezki. Najedz sie słodyczy aż Cie zemdli ja własnie to zrobiłam
[ Dodano: 2010-06-19, 10:20 ]
A co do sposobów z sexem no to oczywiscie, Ze są
Aj już nie mogę się doczekac aż mój m wróci....
[ Dodano: 2010-06-19, 10:22 ]
Aniula co u Ciebie jak się czujesz? Agata a u Ciebie co tak ucichłyscie dziewczęta?????????
Jak się czujecie jak tam rzyganko i spiochy???
[ Dodano: 2010-06-19, 11:48 ]
To znowu ja ale tu cisza... Dziewczyny przyszłam się pożalić
Strasznie się pokłóciłam z mym m... Ja wracam do domu ze szpitala a on do pracy, póżniaj do szkoły tez sobie wymislił stary a głupi i tak mu nic nie da nie awansuje wyżej bo już sie nie da jest na najwyższym stanowisku, do niczego mu ta szkoła nie potrzebna, na nocki chodzi teraz wiec widzę go 10 min rano tak przez tydzien jak ja mam leżec w domu sama. Koleżanki tez przcuja a rodziny nie mam . mam leżec jak deska a nie ma mi kto herbaty podac ja juz nie mam siły normalnie.... Powiedziałam mu że nic mu nie da ta szkoła a traci mnie bo ja go wogóle nie widzę nie wiem co to będzie. do grudnia co wekeend go nie bedzie bo w szkole a w wekendy zawsze nocki robi żeby byc w domu. Nawet ze mną nie zkonsultował tej szkoły. Może on poprostu ucieka z domu ??? Jest mi tak żle strasznie płacze jak wariatka denerwuje sie a nie powinnam wiem że to zle działa na dzidzie i na moje cisnienie. NBie potafie znajomych poprosic o pomoc ponieważ boje sie odmowy nie raz tak było że ktos mi odmówił i teraz nie proszę nikogo za bardzo boli zawód na ludziach, którzy oferuja a tak naprawde bo tak trzeba a nie chcą