a nie mialas ospy jeszcze? u nas kwietniówka miala ospe ale to w ttym czasie jak rodzila juztrasznie panikuje, ze zaraze sie w tej ciazy jakas choroba zakazna i co i roz kurde mam kontakt z jaaks paskudna choroba
slodziak :)do zobaczenia moje kochaniutkie "
Panie powiedzialy, ze pieknie mowi i sie wyraza i, ze jest dobrze rozwiniety i wspaniale przygotowany do przedszkola a no i madry ale to akurat wiem
No to sie pochwalilam ale kurde strasznie dumna jestem z niego i musialam
potwierdzam :)robak mowil ci ktos ze na tym zdjeciu wygladasz jak anita lipnicka??
dzieki ale mi sie nie podoaba - zaraz wam wkleje jak Wiko mial ladna focie a tu mi sie chlopiec krecil za bardzo i ledwo cokolwiek wyszlole fotka z buziakiem sliczna, a
kurde rzeczywiscierobak mowil ci ktos ze na tym zdjeciu wygladasz jak anita lipnicka??
mialam w dziecinstwie, ale strasznie slaba i lekarz mowil wtedy, ze moze pojawic sie kolejny raz ale potem chorowala moja siostra i syn brata i jakos od nich juz nie zalapalam wiecej...wiec moze teraz nie.... choc serio coraz wiecej ludzi slysze, ze mowi, ze ospe mozna miec i dwa razya nie mialas ospy jeszcze?
ale supera tu taki mix
ale suuuper!!!!!!!!!!!!!!nasza kolezanka marcowo-kwietniowa podziewa sie dzidzi i to juz 19 tydz. tyle ze sie dopiero pochwalila mowa o malgosib
powiedz to jemu..... prosilam mowilam, ze teraz ospa szaleje, ze sie boje isc do przychodni....ale jak zwykle nie mogl zwolnic sie z pracy, miaalm isc z matim juz w srode do lekarza, potem w czwartek, ale on nigdy nie mial czasu wiec juz w piatek sama sie zabralam i poszlam no bo co ja bym z nim na dzialce zrobila chorym? musialam go pokazac lekarzowi.więc może takich miejsc jak przychodnia chociaz unikaj Przecież F mógł z Matim iść
bedziemy tesknily :)Zegnam sie mile panie do 12 lipca bo wyjezdzam przyjade tylko na jeden dzien 6 na usg, ale nie wiem czy bede miala dostep do kompa. Wiec do spisanka 12
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość