Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2010, 10:19

Witam!!!!
Staiam za 8 miesiac Nikoli :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: a wszystkim 8 miesieczniaczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

No i to bedzie na tyle mykam do cwiczonek poki mala spi a tak mi sie nie chce bo katar mnie strasznie meczy achhhh....

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

01 lip 2010, 10:38

Także 7 buziaczków dla Kingusi :ico_haha_01:
:ico_sorki: Przekazane. :)
Staiam za 8 miesiac Nikoli
:ico_tort: :) A ona świetna przy tej pralce! :)

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lip 2010, 10:49

Witajcie
ja sie melduje ze zyjemy :-D :-D

niemam czasu na forum :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
codziennie jestesmy na dworze lub w odwiedzinkach u znajomych takze za bardzo niewypada zeby gdzies tam pisac a po drugie jestem wieczorkiem taka zmeczona ze niemam sily na pisanie :ico_placzek:

pogoda unas piekna az czasem za bardzo
dzis troszke tak w krtake jakby mialo zaraz padac
jedziemy dzis do mojej kolezanki i jej corki w odwiedzinki dawno sie niewidzialysmy a dzici sie wybawia :-D :-D

mam pytanie dziewczyny bo juz niekarmie Zulki od 3 miesiecy i nadal niemam @ niewiem czy to normalne czy jak
acha no i mialam teraz przez caly miesiac taka wydzielina przezroczysta jak sie ma na dni plodne ale juz sama niewiem op co chodzi :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
czy tyle mozna niemiec okresu???

Zuzka robi postepy,na kolankach przesuwa sie do tylu jak raczek,prubuje wstawac w łozeczku i musialam jej obnizyc do konca spód bo wstawala az sie balam ze wkoncu wypadnie
i jak jest na kolankach to sie buja do przodu i do tylu smiesznie to wyglada hehe
zabkow nadal niemamy
ale gada jak najeta i tez krzyczy tka jak Milcia tylko ze moja robi "a" jakby chciala wszystkich dookoloa wolac hehe

Wiki dostala rolki fakt mielismy jej kupic na urodzinki ale dopiero ma za ponad miesiac takze kupilismy jej teraz
oczyuwiscie bardzo mega przeszczesliwa az sie poplakala biedulka ze szczescia :-D :-D
no i teraz od jutra zaczynamy nauke jazy na rolkach :ico_oczko:

no i stawiam za 8 miesiac Zulki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Matikasia sup[er fotki,az zazdroszcze tego baseniku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
udanego shopinngu zycze :ico_oczko:

Edulita fotki dziewczynek boskie dziewczynki jak malinki a nawet jak prawdziwe ksiezniczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
piekne zdjecia z CHrztu Iduni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kasia90dla KIngusi za 7 miesiecy :ico_tort: :ico_tort:
no i fajnie ze Kamil spedza z wami czas tak rodzinnie :ico_oczko: :ico_oczko:

Ewka udanego urlopiku zycze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i super ze z Pawciem wszystko dobrze i ze zdrowiutki :ico_oczko: :ico_oczko:

Wiolaw wspolczuje ci ze Lolek taki buntownik co do wozka i fotelika :ico_olaboga: moze sie wkoncu przekona
a fajnie macie tak z tymi imprezkami super
ja widze ze wiekszosc dziewczyn to w mieszka w domkach i mozecie sobie pozwolic na grilowanie i baseniki a ja mieszkam w bloku i niestety niemam mozliwosci :ico_placzek:

Isia dla OLiski za 8 miesiac :ico_tort:

sabciasuper fotki z plazy i ja tez niewidze tam zagdnego wieloryba :ico_nienie: :ico_nienie:
no i dla NIkoli za 8 miesiac :ico_tort: :ico_tort:

Kilolek zuper ze uwas wszystko dobrze i MIchas wraca juz do zdrowia i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za jedzonko :ico_oczko:

dobra dziewczynki przepraszam ze nieodpisze wiecej ale juz kolezanka dzwoni ze niedlugo bedzie po nas takze buziaczki kochane
i jesli komus nieodpisalam a napewno tak jest z gory bardzooo przepraszam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

duzo sloneczka i wypoczynku zycze wszystkim :-D :-D

[ Dodano: 2010-07-01, 10:57 ]
a i jeszcze jedno
bede wdzieczna
poprosimy o glosiki mozna glosowac codziennie :-D :-D
http://www.bobovita.com.pl/musy/#/galer ... f5352d55b2

[ Dodano: 2010-07-01, 10:58 ]
moja praca "mikusia"

Kasia90

01 lip 2010, 11:11

Obiecane z zamku i inne. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-07-01, 11:18 ]
8 miesiac Zulki
:ico_brawa_01: :ico_tort:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-07-01, 11:19 ]
zaraz reszta tylko uśpie Kinie. :)

[ Dodano: 2010-07-01, 11:55 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
trochę się tego uzbierało.

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lip 2010, 11:57

Kasia90 super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a te pierwsze wygibasy Kini to jakbym moja Zulke widziala hehe
i moja tez tak stoi caly czas chce stac :ico_szoking: dlatego tez do konca opusicilam łozeczko bo balam sie ze wkoncu wypadnie :ico_oczko:
mikusia1 napisał/a:
8 miesiac Zulki

:ico_brawa_01: :ico_tort:
dziekujemy :-D

[ Dodano: 2010-07-01, 11:59 ]
ale super te fotki z wodoczkow :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bardzo lubie takie i te kwiatki piekne
widac ze wycieczka bardzo udana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i Kinia najpiekniejsza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

01 lip 2010, 12:40

Kasiu cóż za piękne fotki. Te widoczki i Kinia jaka cudowna. Te niebieskie oczka.
Kocham te dziecięce stópeczki. Wszystkie :ico_haha_01:

Mikusia jak dobrze, że jesteś :ico_haha_01:
Fajnie, że u Ciebie wszystko ok.
Super, że Wikusia dostała rolki i jest zadowolona. Czekamy na jakieś fotki.
Zagłosowane na koszulkę:)

My też prosimy o głosik
http://www.bobovita.com.pl/musy/#/galer ... 98e45c4796

[ Dodano: 2010-07-01, 14:26 ]
Isia kupiłam Ci granulki. Kosztowały 6,50 euro. A jaką wysyłkę chcesz? poleconym?

Zrobiłam Milence naleśniczka na mleku modyfikowanym. Sporo zjadła :ico_brawa_01:

Kasia90

01 lip 2010, 16:54

Dziękujemy za pochwały. :) Ja dziś jakaś wypluta jestem. Mieliśmy tyle jeździć, ale w końcu tylko na obiad do knajpy pojechaliśmy...

Awatar użytkownika
matikasia

01 lip 2010, 20:19

Kasia90 po knajpach się rozbijasz :ico_haha_01:
Ja tu u rodziców też się narozbijałam i efekt 2 kg plus:)

Jutro jedziemy na basen. Tata wziął pożegnalne wolne, mama pracuje tylko do 11. Także z 5 godzinek na basenie posiedzimy i dobrze bo ma być jeszcze upalniej. Postanowiłam, że biorę same owoce do pojemniczka i ewentualnie crepesa zjem, ale żadnych nagetsów i kotletów nie :ico_brawa_01:

Szkodniki śpią, a ja relaksik. Idę ze 100 brzuszków zrobić.

Szoping udany. Kupiłam Mielence kurteczkę na jesień, jeansy na roczek i 3 bluzeczki. Sobie tez bluzeczkę nad morze i trochę gajtek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edulita

01 lip 2010, 23:21

Witam nocnie
matikasia, - superowy dzień sie wam jutro zapowiada szkoda że ostatni ale jedziecie nad morze więc znowu będzie moc atrakcji :ico_brawa_01: za udane zakupy
Kasia90, - zdjęcia świetne widoczki ekstra ale i tak najsliczniejsza Kinia i jej wygłupy :ico_brawa_01: i za 7m-c :ico_brawa_01:
mikusia1, :ico_brawa_01: za 8 m-c Zuzi
Sabcia :ico_brawa_01: dla Niki za 8 mc
Isia - za 8 mc Oli :ico_brawa_01:
Wiolaw - dobrze mieć jakąs miejscówke :-) ale ja bym chyba męża nie chciała miec tylko na wekendy :ico_noniewiem:
Ewka82 - wy już napewno na miejscu i słodko sobie śpicie :-)
Ida miała dziś cały dzień marude kolejny ząb się pcha nawet na wieczorne mleko się obraziła :ico_noniewiem:
Dobranoc ja też uciekam spac :ico_spanko:

Awatar użytkownika
wiolaw

02 lip 2010, 00:29

witam nocnie

u mnie jak co dzień , dzień pełen wrażeń
przyjecała moja młodsza siostra z koleżanką, na pazurki itd i pogrilowaliśmy troszkę :ico_oczko:

a tak wogóle to wpadłam postawić :ico_tort: na 8 miesiączek Lolusia
i wszystkim 7,8 miesiączniakom moc całusów przesyłam :ico_haha_02:

matikasia Ala też była wychowywana w ten sposób , gdzie my to i dzieci i nic jej sie nie rozregulowało a i Loluś teraz nie ma problemu z uśnięciem gdzie jest tam śpi :ico_oczko:
wiadomo żew domu najlepiej , ale ja wole zabrać dzieciaki ze soba a nie podrzucaćdo babci, tak jak robi moja szwagierka i dzieciak więcej czasu przebywa u babci niż w domu , bo rodzice się bawią :ico_noniewiem:

ale ten pobyt u rodziców wam szybko zleciał :ico_noniewiem:
ale nad morzem też fajnie będzie i cała rodzinka tak ?
a jak wogóle wracacie , mąż po was przyjedzie czy samolotem ?
Ida miała dziś cały dzień marude kolejny ząb się pcha nawet na wieczorne mleko się obraziła
oj biedna Idunia

u mnie znowu Ala dziś przychorowała,rano wymiotowała , potem rozwolnienie i wogóle taka bidulka bezsilna byłai na wieczór jeszcze gorączkowała :ico_noniewiem:

kurcze cos jeszcze mialam napisac , ale nie pamiętam :ico_wstydzioch:

a Kinga foteczki z wycieczki super , widać żewyjazd się udał :ico_haha_02:

dobra musze uciekać , bo Ala się obudziła i nie może zasnąć bo jej gorąco , gorączka ją puszcza , proszki zaczeły działać i się rozkopała całkowicie i nawet poduszkę z łóżka wywaliła :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”