Wikusia już śpi, ładnie zasypia zawsze wtedy, gdy jest chłodniej, więc nie mogę się już jesieni doczekać. To zabawne, że zawsze się na coś czeka

ludzi ciezko jest zadowolic, ciagle jestesmy z czegos niezadowoleni - a to zima za dluga, a to wiosna zbyt mokra, a lato zbyt upalnewięc nie mogę się już jesieni doczekać. To zabawne, że zawsze się na coś czeka
to prawdaludzi ciezko jest zadowolic, ciagle jestesmy z czegos niezadowoleni
no to wszystko jasne, ja bym blondem szału nie zrobiła (no chyba że platynowym)mi zalezalo na takiej wielkiej zmianie,jestem brunetka,wiec brazem byl szalu nie zrobila
a ja myślałam, że jesteśmy rówieśniczkami... wychodzi na to, że jestem najmłodsza na naszym wątkuskończyłam 27 latek! :)
ja wczoraj nie popisalam sie z tymi sloikami, postawilam je w garnku na kuchence so zapasteryzowania i o nich zapomnialamja jeszcze nigdy nie robiłam słoików
trzymam mocno kciuki!!! Ja nadal zastanawiam sie, co by w zyciu robic, ehhh...Trzymajcie kciuki za rekrutację na studia.
niestety...A eniadze niestety zawsze sa przyczyna klotni,
my tez sie az za czesto klocimy, czasem chetnie wyjechalabym gdzies tylko z Kiara na dluzszy czas, tesknota dobrze wplywa na zwiazekbyła kłótnia z mężem ...i to przy moich rodzicach...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość