Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lip 2010, 21:59

ja bym blondem szału nie zrobiła (no chyba że platynowym) :-D
- :ico_oczko:
Trzymajcie kciuki za rekrutację na studia
- juz zacisniete :ico_sorki:
zepsula nam sie spacerowka
- wrrr,to moze cos na e-bay sie uda taniego?

Helen, fajna focia i jaka dluuuuuga sukienka :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2010, 22:07

i jaka dluuuuuga sukienka
zobaczylam kiedys taka wlasnie dlugasna na zdjeciu i mi sie wymarzyla dla corci :ico_wstydzioch:
moze cos na e-bay sie uda taniego?
maz grzebie przy tej spacerowce i probuje cos zimprowizowac, ale ja za duzej nadziei sobie nie robie...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 lip 2010, 09:56

witajcie,

Rybka masz rację że to chyba ząbki. Wczoraj byliśmy u lekarza bo mały cały dzień robił na zielono. Pani dr powiedziała, że chyba 4 u góry idą dostaliśmy tylko dicoflor... ciekawe co będzie dziś. Jeśli nalad to samo to dam smektę.

Inia, szczerze to jakoś by mnie nie przerażało gdyby mąż wyjechał na jakieś pół roku, a miałoby to znacznie poprawić naszą sytuację finans. A jeśli jeszcze macie szanse na widzenie się to super. Oczywiście trzymam kciuki za studia!

Rybka dzięki za życzonka :-)

Helen śliczne zdjęcie :-)

u nas dziś super bo chłodno :-) mam nadzieję że synkowi się polepszy. W nocy było sporo płaczu... oczy mam na zapałki, a muszę jeszcze cv do szkół językowych wysłać... ehh

dziś mnie mdli od rana na maxa, normalnie mi się ciąża przypomniała :ico_olaboga:
mąż wczoraj wpadł na pomysł żebyśmy sobie niedługo drugie dziecko zrobili :ico_noniewiem: :ico_szoking: Przy naszych kłopotach finansowych? przecież bym jeszcze dłużej nie mogla pracować...a poza tym nie wiem jak z 2 takich maluchów dałabym radę sama :ico_olaboga:
a jakby się trafiły bliźniaki :ico_olaboga:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 15:06

u nas tez zabki ida,wypatrzylam na dole dwie kropeczki.maruda przez to straszna :ico_olaboga:
inia,anusiek ja tez bym nie protestowala gdyby maz taka prace dostal..my zyjemy na granicy bankructwa :ico_placzek: ale za to wiem ze on by tak nie chcial. boi sie ze go zdradze :ico_puknij: :ico_olaboga: ja do pracy pojsc nie moge...nie mam jak :ico_placzek:
lubicie srebrne kolczyki? poszukuje zbytu :ico_oczko:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2010, 16:07

iw_rybka, super wyszlas na zdjeciu

Helen, sukienka prezentowala sie cudnie :ico_brawa_01:
mąż wczoraj wpadł na pomysł żebyśmy sobie niedługo drugie dziecko zrobili :ico_noniewiem: :ico_szoking: Przy naszych kłopotach finansowych?
mi sie wydaje ze faceci nie mysla o takich rzeczasz

anusiek, a ty nie wracasz do pracy po miecierzynskim ??
wypatrzylam na dole dwie kropeczki.maruda przez to straszna :ico_olaboga:
a mi wstyd sie przyznac bo nawet nie widzialam kiedy majej zab wylazl przez te prace, dopiero mama mi powiedziala :ico_wstydzioch: a ani sie nie slinila ani nie plakala

[ Dodano: 2010-07-26, 16:09 ]
dzisiaj wyskoczylam na zakupy i ciuszki w cocodrillo nakupowalam małej :ico_brawa_01: przeceny wiec mozna szalec :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-07-26, 16:10 ]
od sierpnia ide do 2 biura ale chyba po 5 godz bede siedziec, ale to taka jest wersja a jak wyjdzie to nie wiem

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2010, 16:12

Witajcie. Doczytałam jakoś, ale wybaczcie bo nie mam siły odpisywać wszystkim z tych ostatnich kilku dni. Justynka jest ostatnio okropnie kapryśna. Dziś w nocy obudziła się o 2.45 i przez 2 godziny nie mogłam jej uśpić - tzn. pięknie zasypiała na rekach ale gdy tylko kładłam ja do łóżeczka był ryk. Nie mam pojęcia co jej sie stało. Już się zastanawiałam, czy to nie przez ten wyjazd do rodziców, bo tam spała ze mną w łóżku i może teraz nie chce sama spać :ico_noniewiem: Poza tym wczoraj po powrocie z wyjazdu dostała takiego ataku histerii ze jej uspokoić nie mogliśmy :ico_szoking: Najgorsze to to, że ona się nie uspokaja u męża na rękach tylko u mnie. Tak więc zmęczona jestem bardzo.
Ogólnie wyjazd bardzo udany, odpoczęłam trochę, Justynka pobawiła się z Mają. Jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni.

Jutro idziemy na kolejne szczepienie. Dobrze,że się ochłodziło, to przynajmniej lżej będzie Justynce przejść tą nieprzyjemność. Poza tym kupiliśmy dziś fotelik samochodowy. Bardzo nam się spodobał i jeszcze w przyzwoitej cenie http://www.mebledladziecka.pl/Fotelik_H ... h-809.html Justynka jedzie w nim jak królowa :-D

iw_rybka, dorotaczekolada, Helen, świetne fotki :-)

Niestety muszę kończyć - bo mój mały skrzat znowu zaczyna rozrabiać.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 17:01

W nocy było sporo płaczu... oczy mam na zapałki
u nas juz druga kiepska nocka, wczorajszej nocy Kiara budzila sie chyba co godzine, dzisiejszej troche rzadziej, ale byla przy tym bardzo niespokojna i strasznie sie krecila...
ale za to wiem ze on by tak nie chcial. boi sie ze go zdradze
alez sobie argument wymyslil :ico_olaboga:
od sierpnia ide do 2 biura ale chyba po 5 godz bede siedziec
to juz za tydzien, trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze ulozylo w nowym miejscu
bo tam spała ze mną w łóżku i może teraz nie chce sama spać
ja dopiero wczoraj zamowilam, a wlasciwie wylicytowalam na ebay lozeczko dla Kiary i bede musiala ja powoli przyzwyczajac do spania w nim, bo do tej pory spi z nami...
kupiliśmy dziś fotelik samochodowy
o, to juz taki siedzacy :-) Kiara jeszcze nie potrafi sama siedziec, po chwili upada na bok...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 18:51

no argument niezly..
Lena juz umie siedziec kilka minut i sie nie podpiera ale normalnie po zabawki siega :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 lip 2010, 19:55

i probuje cos zimprowizowac,
- o matko :ico_oczko:
normalnie mi się ciąża przypomniała
- a moze jestes,co :ico_oczko:

anetka607, dzieki za komplement :ico_sorki:
przeceny wiec mozna szalec :ico_oczko:
- super :ico_brawa_01:
Justynka jedzie w nim jak królowa :-D
- super tron :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bo do tej pory spi z nami...
- uuu to ciezko bedzie...

Moja Zuzka notorycznie na brzuch sie kladzie w tym pancerzu,jestem w szoku,jak ona to robi?I widze,ze do raczkowania sie bierze,normalnie pelza juz i to w tej kokilce!!!!!

No i dzis caly dzien spiewa - mamma,mamma,prrrr,ta,baaaaaa :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2010, 20:08

hehe Lena tez ma dzis dzien gadania nienienienie lalalala amba :ico_oczko: bidula tak marudna przez te zeby ze nie chce nic jesc poza suchym chlebem :ico_olaboga:
skubana nauczyla sie sama smoka wklada,nawet przez sen,jak jej wypadnie a zlapie :ico_olaboga: o gdzies lapka to wklada :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”