Witam z ranka. 3 stronki musiałam doczytać:)
Kasia90 super, że już jesteś. Pusto bez Ciebie było. Świetne fotki Kini. Brawa za 5 ząbków
Brzuch mam chyba taki jak Tym albo gorszy.
Magduś bez Ciebie też było pusto!!
Fajnie, że chłopcy ok. Tylko oby te choroby się nie trzymały. No z bliźniakami na pewno łatwo nie jest.
Wiolaw mam 2 sąsiadki do kawkowania i wczoraj jedna stwierdziła, że się odchudza. A ciągle gadała, że ma ze mną dobrze
Ja zjadłam na razie 1 kawałek tego ciasta. Także na szczęście umiem się opanować.
Ewcia no nie dobijaj mnie. Marzę o takim brzuchu jak Ty, a nawet bardziej odstającym. Byleby nie miał obwisłej pomarszczonej skóry i góry rozstępów.
Normalnie chyba Ci wkleję mój to się dowartościujesz
Isia kaski jeszcze nie ma, ale pewnie dziś przyjdzie jak przelałaś i nie przepraszaj za opóźnienie.Pisałam ci, że do 1 sierpnia muszę mieć
Myślę, że Oli wkrótce sama usiądzie. To nie taka łatwa sztuka. Skoro już sama siedzi to myślę, że nie masz co się martwić. Milenka chyba od tygodnia gdzieś siada sama z każdej pozycji.
Milenka mi spiernicza po chacie i kontakty dotyka. Wczoraj kupiłam kolejne 4 zatyczki. Idę za nią i mówię dawaj ją, a ona czołga się jeszcze szybciej
Kasia90 i Ewcia a ja jakoś nie mogę się przemuc by już podawać te wszystkie serki co Wy podajecie. Na razie z deserkami i owocami jedziemy na słoiczkach.
Wczoraj byłam u zębisty. Koronki przymierzone. Także w piątek zakłafamy. Nie mogę się doczekać
A z tą 5 u góry. Na razie wypełniła kanały i poczekam z 2-3 miechy. Zrobimy zdjęcie i zobaczymy może zmiany zniknął i założymy koronę, a jak nie to pojafę na mikroskop tylko na 1 kanał więc będzie 200 zeta, a nie 800.
[ Dodano: 2010-07-28, 09:27 ]
A no i wczoraj poszłam znów do sąsiadki na zlot czarownic :)
Milenkę nakarmiłam odwrotnie. O 19 cyc i jak się obudziła o 20 znów to T dał jej butlę i potem spała do 1.30.