Helen, śliczne zbliżenie, a ząbki piękne i równe.
Za ok. 3 godz. będą wyniki rekrutacji. Czuję, że nici z tego będą, bo przez to, że zdawałam starą maturę i to z przedmiotów, które nie są punktowane, mam tylko 3/5 pkt.
mimo wszystko trzymam kciuki.
Dziewczyny wiecie może czy na wychowawczym można podjąć dodatkową pracę, która nie będzie kolidować z osobistą opieką nad dzieckiem? czy mam powiadomić o tym pracodawcę no i jaką umowę najlepiej zawszeć, zlecenie??
no i co ze składkami? czy pracodawca dalej będzie mi je opłacał?
we wtorek mam rozmowe na kursach językowych, być może się dogadam i będę wieczorami biegać, jak mąż wróci z pracy...
dobre i parę groszy więcej...
noc mieliśmy koszmarną, znajomi (zapraszali na wesele) siedzieli do 24 a ja już marzyłam o ich wyjściu. Byli bardzo głośni, pomimo moich próśb i mały się często budził...noc była nie lepsza...może spałam ze 2 godziny łącznie...
do tego wczoraj pokłóciłam się z mężem...on chce na to wesele iść a ja nie.
Mam wesele tego samego dnia u brata, który byl u nas na weselu a kolega męża nie...
zresztą te wesele jest ok 300 km a ja malucha nie zostawię, choćby ze wzg na karmienie... a wziąć go to wiem że ciągle będę musiała się nim tam zajmować, bo mąż wypije itp...a ja z maluchem na rękach albo w pokoju hotelowym...bez sensu dla mnie.
On jednak zrobił mi awanturę, że jego potrzeby nie są w ogóle ważne itp a najgorzej wkurzył mnie jak zaczął pękać drzwiami..
dziś jak gdyby nigdy nic odzywa się do mnie ale ja nie...