milego

no szkoda,ale i lokalu u nas nie ma,poza tym to jednak sporo roboty przy własnym biznesie i tak wcale lekko nie jestszkoda ze nie otworzylas restauracji![]()
chodzi o to,że jak ma się @ to nie powinno się przetworów robić czy ciast bo nie wychodząa co to za przesąd z ogórkami? bo ja nie słyszałam nic![]()
![]()
pokaż nad jakimi się zastanawiacie to doradzimySpac nie moge po nocach, bo nie mozemy sie zdecydowac na kafelki do kuchni,a tu za 2,5 tygodnia zaczyna nam sie remont![]()
rano bylam zmala u dermatologa.Jakis czas temu zrobily jej sie jakies male krosteczki na twarzy i sie okazalo ze trzeba to usunac bo to jaki cholerny wirus i zarazliwe,ciekawe skad ona to zalapala.Lekarz pow.ze mogla od jakiego dziecka sie zarazic albo cos brudnego dotknela i sie rozlazlo po buzce.
Byla taka dzielna,nawet lezki nie uronila,a troche musialo ja to bolec,bo miala to zdzierane taka specjalna lyzeczka![]()
no to teraz już słyszyszaniawlkp86, pierwsze slysze o takim przesadzie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość