czesc, misja shoo-reaktywacja rozpoczeta
Jagna30, spoznione zyczenia urodzinowe!!
margarita83, przykro mi, ze z P. sie nie uklada.. faceci tacy sa, o swoich sprawach nigdy nie zapomna, ale o nas, to czemu nie... ja przez rok "uczylam" A. daty swoich urodzin, teraz jak go wyrywkowo zapytam, to 8 na 10 razy trafi w dobra date
nie pisalam, bo dostalam prace i bylam baardzo zalatana... moje plany odnosnie wlasnego biznesu musza poczekac (moze i lepiej, bo bez doswiadczenia, ciezko samemu zaczac cos od zera)
pracuje w magazynie dla kobiet w dziale marketingu, takze ciekawie jest...
duze wyzwanie, bo nigdy wczesniej nie mialam do czynienia z marketingiem i reklama
zaczelam w srode... i poki co jestem na okresie probnym (3 m-ce)
poki co jest dobrze
Jaspi od srody chodzi do przedszkola prawie na caly dzien (ja pracuje od 10 do 18)...
podobno bawi sie z dziecmi i jest ok, ale za kazdym razem, jak go tam zostawiam, to tak sie drze, ze jeszcze na ulicy go slysze
od czasu jak zaczal tam chodzic, ma biegunke i prawie nic nie je (dzisiaj np. zjadl 2 jogurty), bylismy dzisiaj z nim w szpitalu... nie jest odwodniony, zlapal jakiegos wirusa wg. lekarza, a ze nie ma goraczki, ani nie wymiotuje, to nie beda mu dawac zadnego antybiotyku.
mam wielka nadzieje, ze mu sie poprawi
to tak w skrocie o nas
widze, ze jestesmy juz na dwulatkach
aha, co do pieluch, to Jasper nosi jeszcze pieluchy, nie mam teraz jak go ich oduczyc (ewentualnie w weekendy)... tesciowa przylatuje za tydzien, wiec moze ona mi w tym pomoze
zajrze, jak bede miec chwile wolnego, pozdrowienia dla Was! MUAA!