Myślałam, że będzie więcej nadrabiania. :)
A dokąd jedziecie??
Udanego pobytu!!!
Byliśmy w Gąskach. A pobyt był bardzo udany. :)))
Magda33 zdrowia dla Zosieńki! I pewnie, że jedź odpoczynek przyda się i Tobie i małej Królewnie. :)
Wiolaw Lolek to zwinny chłopczyk. :)
nadalśpi u mamusi
on myśli że jest dobrze , tylko tam śpi a tu przychodzi z dziećmi się pobawić jest ok
ale nie wiem jakdługo to mazamiar ciągnąć, pewnie aż będzie za późno
Widocznie mu tak wygodnie. Zawsze łatwiej iść na łatwiznę. Gorzej jak obudzi się za późno.
Ok 10 pewnie wyjedziemy.
Udanego wyjazdu!!! Odpoczywajcie.
z okazji ukończenia 10 miesiąca przez naszą Zosieńkę.
Jejku, ale ten czas szybko leci!
Kilolek fajnie, że wpadłaś. Brawa dla Michaśka za postępy. A Twoja mama czemu tak mówi? Przecież skoro nie ma powodów to bez sensu wymyślać i Cie straszyć, bo i tak nic Ci nikt nie ma prawa zrobić. I zdrówka dla Was!
chcialam sie pochwalic ze moja Wiki zakwalifikowala sie na dalszy casting

dla Wiki. :)
Moje dzieci to nie podrzutki jakieś. Dzwonię dziś i odmawiam
I masz racje! Dobra decyzja.
Jechaliśmy w nocy więc Kingusia pięknie zniosła podróż. :) Potem plaża, smażone rybki, odpoczynek, desery lodowe, spacery. Uwielbiam. :) Kinga na początku trochę bała się wody, ale szybko się oswoiła i ciągle do niej chciała iść. Skończyło się na moczeniu nóżek. Po piasku kocha chodzić, mogłaby cały czas spacerować boso za rączki.
Ze względu na pobyt nad morzem, taki krótki, nie chcieliśmy marnować czasu na usypianie samej. Wprowadziliśmy znów spanie na rękach, ale tylko na pobyt nad morzem. Teraz po powrocie znów uczymy ją spać samą. Dziś rano pięknie zasnęła, prawie nie płakała i nawet nie wiem kiedy zasnęła. :)
Teściowa nad morzem się Kinią dużo zajmowała, a my odpoczywaliśmy i chodziliśmy też sami po okolicy. Dobrze też czasem odpocząć od dzieciaczka choćby nie wiem jak grzeczne było. Zawsze wtedy więcej energii na zabawy, naukę i opiekę. :)
Było super, Kinga cała z piasku oczywiście, wszędzie piasek. :)