mal, jednak kotek nie piesek?
kot to indywidualista
dobrze jak nieco odchowany i juz umie sie zalatwiac do kuwety. nie bierz rudych kotkow bo niestety czesto choruja i szybko zdychaja od razu radze zakupic drapak inaczej meble,zaslonki i dywany sa do wyrzucenia wazne jest odrobaczanie regularne. i jak sterylizowany to odpowiednia karma
mal, w sklepie z karma musisz zapytac o karme dla sterylizowanych kotow,tylko to drogie. jest roznica czy dla kotek czy kotow,ona jest na tycie i na siersc bo bardziej linieja takie koty
mal, Ja dla kotka mam taki żwirek slikonowy polecam siusków nie czuc wogóle a wybierasz tylko kupke i masz ten żwirek z 4 tygodnie. Co do karmy ja mojemu kastratowi nie kupuje specjalnej poprostu rano dostaje takie puszkowe ( różne nawet tipa z Reala wcina zależy gdzie jestem ale tipowe uwielbia bardziej niż whiskas) a popołudniu trochę suchego pokarmu i mu styka nawet nie przytył. Co do dzieci to różnie wredne są ale jesli sie odpowiednio je traktuje to są mega wdzieczne jak np cos zbroi to nie krzycze nie daje w dupke albo kary bo taka jego natura brojka