myslalam ze tylko ja tak rozpuszczam malutkaale nie odmówię mu przytulenia w łóżku jeśli tego potrzebuje...w końcu to nie tak wiele.

myslalam ze tylko ja tak rozpuszczam malutkaale nie odmówię mu przytulenia w łóżku jeśli tego potrzebuje...w końcu to nie tak wiele.
super, takie spotkania z dziećmi naprawdę niesamowicie wpływają na rozwójmy byliśmy na spacerku z sąsiadem i Jego córeczką...teraz maluch śpi. zjemy zupkę i chyba zabiorę go do tego sąsiada żeby się z innnym dzieckiem pobawił
też słyszałam taką opinię, z tym że jeśli dziecko głodne, to trzeba nakarmić, można ewentualnie trochę zmieszać ilość jedzeniatutaj panuje taka opinia ze 6 miesieczne dziecko ktore wystarczajaco najada sie w dzien, bez problemu powinno przespac nocke
wcale nie rozpuszczasz, po prostu lubisz mieć ja koło siebiemyslalam ze tylko ja tak rozpuszczam malutkaz synem tez jakis czas spalam i pozniej nie mialam problemu aby sam zaczal, mnie tylko denerwuje to ze tak sie wierci i mnie kopie maly lobuz i ten potworny placz w nocy, zawalu mozna dostac
na wieczor je kaszke albo chleb z maslem. przed snem wypiaj butle mleka z kleikiem. a potrafi sie budzic nawet 4 razy najedzenie. pic nie chceLenka budzi sie bo jest glodna??
a wieczorem co je??macie jakies sparwdzone pomysly?
Muszę się pochwalić. Wreszcie się doczekałam. Justynka dziś po raz pierwszy powiedziała mama![]()
![]()
madra dziewczynkaJustynka dziś po raz pierwszy powiedziała mama
jestem tego samego zdaniajeśli spanie z dzieckiem nie przeszkadza rodzicom to nie widzę problemu.
nie jestes samamyslalam ze tylko ja tak rozpuszczam malutka
ja nigdy nie myslalam, ze moje dziecko bedzie spalo ze mna w lozku, ale zaczelo sie juz w szpitalu, taka bylam obolala po cesarce, ze nawet ciezko bylo mi sie przekrecic w lozku, nie mowiac o wstaniu z niego z pozycji lezacej po dziecko, wiec wzielam Kiare do swojego lozka i tak juz zostaloMoje dzieci od początku śpią w swoich łóżeczkach
u nas to nierealne,mamy 1 pokojspokojnie tłumaczą dziecku że pora spać po czym wychodzą z pokoju
no moj 4latek nadal jest przytulasny,wlasciwie mamisynek, to lepiej spać z dzieckiem i przytulać je puki jest małe, bo potem dziecko urośnie i będzie się przed tym wzbraniać
ale ona w dzien tez duzo je..może właśnie więcej karmić w dzień?
kiedys mala potrafila pic w nocy wode i to nawet 300-400ml. ale odkad pije sztuczne mleko to juz wody nie chce. a jak nie dostanie mleka w nocy to histeria i spac nie chcedobrą metodą jest podanie w butelce wody
kurcze to rzeczywiście nieciekawiekiedys mala potrafila pic w nocy wode i to nawet 300-400ml. ale odkad pije sztuczne mleko to juz wody nie chce. a jak nie dostanie mleka w nocy to histeria i spac nie chce
to też nie jest tak do końcaa nadal budzi się w nocy, to dobrą metodą jest podanie w butelce wody.. z czasem nie bedzie się budził, bo wie, że nic innego nie dostanie jak wodę
no katarek to pewnie kilka dni będzie się trzymać, ale najważniejsze, że infekcja sie nie rozwinęłaczoraj dostala 4 razy lek homeopatyczny, dzisiaj temperatura jest znow w normietylko katarek zostal...
he he he coś w tym jesto do samodzielnego uspiania, to lepiej spać z dzieckiem i przytulać je puki jest małe, bo potem dziecko urośnie i będzie się przed tym wzbraniaćwięc nacieszmy się tą chwilą hihihih
kurcze, ale fajnie tu znów zaglądać![]()
u nas w szpitalu wręcz kazali spać mamom z dziećmija nigdy nie myslalam, ze moje dziecko bedzie spalo ze mna w lozku, ale zaczelo sie juz w szpitalu, taka bylam obolala po cesarce, ze nawet ciezko bylo mi sie przekrecic w lozku, nie mowiac o wstaniu z niego z pozycji lezacej po dziecko, wiec wzielam Kiare do swojego lozka i tak juz zostaloMoje dzieci od początku śpią w swoich łóżeczkach
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość