a do jakiego banku?ja przygotowałam papiery do banku, jutro idziemy założyć konto, pod wieczór skoczymy do ciotki, żeby nam sprawdziła, czy wszystko dobrze wypełniliśmy, a we czwartek składamy
jeszcze do gadania to dużo nam brakuje ale postępy są choć czasami to powie naraz pare słówek a za chwile nawija dalej tą swoją chinszczyznąRagazza555, Emi pierwsza bedzie polszczyzna władac super :)
jak byliśmy nad morzem to rok starszy chłopczyk też robił i jak Emi zobaczyła to poleciała szybko po swój nocnik i kazała sie posadzić ale jak szybko siadła tak szybko wstałai ona zobaczyl;a jak on robi na nocnik i od tm tej pory jej sie spodobalo
Bank Spółdzielczy, fajnie, bo oni na miejscu podejmują decyzję, także będzie szybcieja do jakiego banku?
obyoby się poprawiłoD
Wszystkiego dobrego, samych szczesliwych dni i wielu wielu wspolnych lat pełnych miłosci :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:stawiam ciasto i kawę z okazji trzeciej rocznicy ślubu
o 14 wylot wiec kolo 12 musimy byc a my mamy dzies 1,5 godz do lotniskaMarcia o której jutro lecicie?
Wszystkiego dobrego, samych szczesliwych dni i wielu wielu wspolnych lat pełnych miłoscistawiam ciasto i kawę z okazji trzeciej rocznicy ślubu
dziękujęWszystkiego naj.. z okazji rocznicy ( też niedawno mieliśmy)
:
to ja składam wnioseki trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie wniosku
:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość