ale dziecko siedzi w takiej samej pozycji jak w chodziku tak??tyle że to nie ma funkcji chodzika...
ja sie na poczatku zappieralam, ze nie kupie, ale pozniej przeczytalam, ze Anetka i Rybka maja i pomyslalam sobie, ze moi bracia tez mieli i zadna krzywda im sie nie stala... A jak raz wsadzilam Kiare w sklepie na chwilke do chodzika i ona tak strasznie sie cieszyla i bawila przymocowanymi do niego zabawkami, to zamowilam jej taki sam (o polowe tanszy niz w sklepie ) i teraz wsadzam ja do niego moze 2 razy dziennie na kilka minut, jak musze cos zrobicwsumie przydal by sie chodzik zeby chociaz od czasu do czasu go malego wlozyc i miec pol chwili dla siebie
akurat na tej fotce chce wejsc na szafkejak Marcelek fajnie pupe wypina
ja ostatnio tez kupilam malemu dwie supe swiecace, grajace zabawki ale on ma je gdzies woli poszperac w szafce, podniesc dywan czy ta mate z puzzli, takze nie ma szans zeby go samego chociaz na chwile zostawicma dużo zabawek po niej, tych grających i świecących bo te są najlepsze
super u nas takich ladnych nie maten model nazywa sie "lotnisko"
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość