Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 wrz 2010, 20:16

czy ja wiem patrzac na ich zarobki to nie jest tak zle
No właśnie. Dla nas jest drogo jak przeliczamy, ale przeliczać się nie powinno bo zarobki są inne. U nas też można kupić fotelik za ekstra cenę, ale może się trafić przecież normalny fotelik i normalna cena :)
wlasnie zauwazylam, ze gorne jedyneczki juz sie przebily,
Super, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbeczki kolejne :)
tyle ze na gorace dni w samochodzie bez klimy sie nie nadaje
Nasz też jest do d... pod tym względem. Jak Kacpi zaśnie w nim to cały spocony wstaje bo fotelik nie przepuszcza powietrza :(
zakładam jej już 80-86 rozmiar
:ico_szoking: ja ostatnio zakładam 74 i myślałam że to szybko. Wika ma być za kim wysoka :D No i czekam na zdjęcia.
Moje maluchy już śpią. A ja mam chwilkę odpoczynku w końcu :)
Życzę miłego wieczorka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

06 wrz 2010, 20:23

Helen, to Kiarunia ma teraz najwięcej ząbków :ico_brawa_01:

Patrycja.le, fajnie, że chłopaki już śpią, Wika siedzi w łóżeczku i się bawi :ico_noniewiem: To prawda z tym, że nie ma sensu przeliczać cen, bo właśnie zarobki są nieporównywalne z naszymi.
Życzę miłego wieczorka :ico_haha_01:
Wzajemnie :-)

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2010, 21:32

Główka ciągle w górze, nerwy też pokazuje.
Kiara od dawna nie lubi jezdzic w foteliku, cala droge nad morze krzyczala i plakala :ico_olaboga: chce, zeby ja wyciagnac z fotelika, a przeciez nie da rady... ja juz mam dosc tych podrozy i mam nadzieje, ze jak kiedys wymienimy fotelik na nastepny rozmiar, to bedzie bardziej zadowolona z pozycji siedzacej i z tego, ze bedzie wiecej widziec za oknem... moze wtedy zagosci spokoj w aucie :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-09-06, 21:34 ]
to Kiarunia ma teraz najwięcej ząbków
bo jej i dolne i gorne jedynki obie naraz wyszly :-)

[ Dodano: 2010-09-06, 21:48 ]
szwagier (ten sam, z ktorym bylismy w sobote nad morzem) oglosil dumnie, ze bedzie mial syna (corcie juz ma), byl dzisiaj z zona na usg :-) teraz czeka do stycznia na meskiego potomka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 wrz 2010, 23:03

cześć Dziewczyny,

widzę że dzieciaki robią duże postępy :ico_brawa_01: super :ico_brawa_01:
Helen fajne fotki (zwłaszcza ta z 2 dzieciaków na plaży - boskie)

Helen też mi się spodobał ten śpiworek do wózka i chyba kupię dla małego na zimę... w sumie może będzie już łaził trochę ale na pewno też trochę go będę woziła.

Inia Piotruś też chodzi w ciuszkach na 80/ 86 częśćiej.
Inne za małe... ciągną się.
Helen, współczuję takich podróży :ico_olaboga: człowiek się tylko nastresuje...

ehh maluch zasnął o 19 i właśnie wstał :ico_szoking:
katarek jeszcze jest ale to pikuś w porównaniu z tym co było...
Idzie 4 ząbek i Piotruś trochę marudny.

Poza tym wszystko u nas ok.
Mały kombinuje jak iść na czworaka ale kiespko mu idzie. Ręce dobrze układa a nie wie co zrobić z nogami. Jak mu próbuje pomóc to siada albo się zaczyna turlać :-)
no nic może załapie wkońcu.
ale już prawie sam siada i raz mi wstał łapiąc się łóżka.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2010, 23:13

już prawie sam siada i raz mi wstał łapiąc się łóżka.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postepy. To dobrze, ze Piotrus juz prawie wyzdrowial :ico_sorki:
też mi się spodobał ten śpiworek do wózka i chyba kupię dla małego na zimę...
a jaki, tzn. czym wylozony? kozuszek czy polar?

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2010, 08:21

My mamy śpiworek z polarkiem, taki uniwersalny to wszystkich wózków, Tosia w nim jeździła nawet jak już zaczynała chodzić a były mrozy, bo jak tak dziecko siedzi w tym wózku i się nie rusza to marznie.

helen- to gratulacje dla szwagra za synka.

Adaś nosi ciuchy 80/86, a spodnie mu się zdarzy 92 ze względu na szerokość w pasie bo nogawki muszę podwinąć.

anusiek-dobrze że z katarkiem lepiej, a Adaś też nie raczkuje, tylko wszędzie pełza chyba mu się nie chce bo jak próbuje to tak jak piszesz rączki przełoży ale z nóżkami nie wie jak i rezygnuje i sobie pełznie. Ale Tosia też pełzała a raczkować dopiero zaczęła jak już umiała chodzić za rękę.

Adaś w nocy źle spał, co chwilkę się budził z płaczem więc go wzięłam do nas do łóżka koło północy i był spokój, potem przyszła Tosia i było pełne łóżko. Strasznie dzieci stęsknione odkąd jest przedszkole i nowa niania.

Awatar użytkownika
inia1985

07 wrz 2010, 09:27

więc go wzięłam do nas do łóżka
ja też dzisiaj Wikusię wzięłam do nas, bo podobnie jak Adaś miała złą noc.

Helen, to faktycznie nieciekawe, ze Kiara tak się złości w aucie... ehhh... Gratuluję szwagrowi :ico_brawa_01: też mi się marzy drugi chłopiec :ico_oczko:

anusiek, brawa dla Piotrusia za postępy :ico_brawa_01: i najważniejsze, że już jest o niebo lepiej ze zdrowiem... oby więcej takich infekcji nie było :ico_sorki:

Ja mam z polarkiem śpiworek i jestem zadowolona, też zamierzam go jeszcze tej zimy używać, nie tylko w wózku, ale może też na sankach. Bo mamy takie fajne, po siostrze Męża.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2010, 10:22

hejka

u nas nocka ok, co prawda Marcel obudzil sie po 6 jak tata do pracy sie szykowal, ale dalam mu butle i zasnal przy mamusi, wstalismy po 9 :-) :ico_oczko:

teraz mysle czy wyjsc z domu czy nie, bo cos pohmurno, no i troche mi sie nie chce :ico_noniewiem:
Mały kombinuje jak iść na czworaka ale kiespko mu idzie
niedlugo zalapie :ico_brawa_01:
Marcel wiedzial co z nogami robic a mial problem z rekami a teraz smiga po calym mieszkaniu :ico_oczko:

anetka607

07 wrz 2010, 10:43

leona ja wiem ze kupki to nieodpowiednia zabawka wiec malej zabieram ale ten szynszyl to glupek i tymi kupkami rzuca :ico_zly: a ta mala cholera nauczyla sie oblizywac rece i co jakis smiec to zjada :ico_olaboga: sprzatac sie nie nadąża :ico_wstydzioch:

leona super waży, i jak czesto wizyty, my mielismy na pol roku a teraz na roczek dopiero , ja kupilam szczoteczke i paste dla małej i myjemy zabki, ona sie tak cieszy, nawet po dziasłach jej szczotkuje i ma radoche, zawsze troche podrapie :-D

a zapomnialam czy wasze maluchy tez takie nerwusy, mojej jak cos sie nie da to gryzie i bije :ico_szoking: ale to z taka zloscia :ico_zly:

ja kwiatki tez powynosilam (mialam 2) ale ona tak z dnia na dzien nowe zabawki znajduje :ico_haha_01:

inia 6 godz przerwy dla dziecka bez jedzenia to strasznie dlugo, moja by nas pozagryzala :-D

Helen, ALE JEJ SZYBKO ZABKI WYCHODZA :ico_brawa_01:
szwagier (ten sam, z ktorym bylismy w sobote nad morzem) oglosil dumnie, ze bedzie mial syna (corcie juz ma), byl dzisiaj z zona na usg :-) teraz czeka do stycznia na meskiego potomka :ico_haha_01:
super :ico_brawa_01:

my spiworek z polarkiem tez mamy dostalismy gratis do wózka i jest super, tylko trzeba dol doczepic i bedzie jeszcze dlugi czas sluzyl i na sanki tez sie nadaje :ico_brawa_01:

a moja miala za malo pobita buzie i wczoraj sobie podrapala pod 2 okiem :ico_olaboga: na brodzie to co walnela o spinacze jej napuchlo wiec tragedia :ico_olaboga: to syn nie byl taki poobijany

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 wrz 2010, 10:43

a jaki, tzn. czym wylozony? kozuszek czy polar?
taki:
http://allegro.pl/babylux-spiworek-do-w ... 53651.html
wstalismy po 9
ooo super, też bym chciała pospać do 9

straszny poranek mieliśmy. Piotruś tylko na ręce chciał, sam się nawet chwilę nie pobawił...czuję się jakby cały dzień już minął taka jestem zmachana...
idę też się położe. Trzeba nabrać sił póki maluch śpi...

Leje u nas więc też chyba spacer odpuścimy :ico_noniewiem: Jutro ma być ładniejsza pogoda.
Dziś mam rozm o pracę w szkole językowej (bardzo blisko) może się uda...zobaczymy.

Przyjeżdża do mnie siostra...uff może mi się uda trochę odpocząć...

Kurcze nie pamiętam kiedy powinnam dostać okres :ico_noniewiem: ...za dużo na głowie.

Jutro rano mamy szczepienie a w czwartek pobranie krwi. Znowu będzie płacz...ale może tym razem się uda...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”