Witajcie Ojej jeden dzień mnie nie było i tyle napisałyście
Mam teraz tylko chwilkę, bo Justynka zasnęła, a sypia tak ok 30 minut.
anusiek, super, ze Piotruś zdrowszy Trzymam kciuki za rozmowę w sprawie pracy. No i wielkie brawa dla Piotrusia za postępy
anetka607, To Klara nieźle Ci rozrabia. U mnie wszystkie kwiaty wysoko, ale ostatnio Justynka wyciąga rączki do paprotki A co do sierści kota, to jest tak jak napisała Inia, wystarczy krótka wizyta Justynki u dziadków, a ja mam "przekichane"
leona, wszystkiego najlepszego dla Marcelka. A z tymi cenami to rzeczywiście jak dla nas kosmos No i barwa za fajną nockę
inia1985, z tym jedzeniem, to u nas też różnie. Daję Niuni gdy jest głodna. Rzadko zdarza się że nie chce jeść. bardziej gdy coś jej nie posmakuje. Nie daję jej jedzenie na konkretne godziny, bo wówczas więcej jest zabawy, kręci się na krzesełku, próbuje wstawać itd. A jak jest głodna i jej smakuje, to je szybko i bez marudzenia.
Bardzo fajny fotelik, oby Wice dobrze słuzył
Pruedence, współczuję nocki. Trochę dzieci przeżywają zmiany, podobnie jak i my. No ale duży plus, że Adaś zaakceptował nową nainię
Helen, wielkie brawa za kolejne ząbki Oby teraz było już spokojniej Piękne fotki
graz1974, super wieści, że dzieciaczki są już zdrowsze. Dobrze, że antybiotyk tak szybko zadziałał.
Patrycja.le, super, ze synek zaczyna chodzić przy meblach
My wczoraj byliśmy z Justynką na urodzinach u jej chrzestnej Magdy. Na początku była onieśmielona, ale potem było bardzo fajnie. Magda dała jej do zabawy swoją wielką żabę. Ale Niunia miała frajdę,