Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

14 wrz 2010, 14:07

Wiitam Was,

trochę mi zajęło dogonienie dzisejszej dyskusji :)

Ja też na dzień dzisiejszy nie zawsze się maluję itd., bo siedzę w domu, a męża nie ma non stop. ale zmieniam to od dzisiaj.

Miluśka,chora jesteś?
Ja mam cały czas kaszel, w nocy non stop kaszlałam (taki suchy strasznie), rano tak mnie łeb bolał że szok. Nie wiem co to za kaszel... drapie mnie powietrze jak oddycham w gardle i dlatego kaszle. :(((

paulinki_2,chyba wszystko zależy od kobiety i jej samopoczucia :) ja na pewno się nie zapuszczę (chyba każda tak mówi:-D).

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2010, 14:18

Ale nie chce mi sie wierzyc, że siedząc cały dzien z dzieckiem przy piersi i stojac nad obiadem bedzie sie komus chciało super odmalowac i ubrac w najlepsze ciuchy
nie trzeba od razu w najlepsze ciuchy, ważne aby nie w najgorsze.

Awatar użytkownika
spadlamznieba

14 wrz 2010, 14:19

Ja tez myslę, że to indywidualna sprawa każdej kobiety.
Wiadomo, że trzeba dbać o siebie, czy się chodzi do pracy, czy "siedzi" z dzieckiem w domu. Ale nie chce mi sie wierzyc, że siedząc cały dzien z dzieckiem przy piersi i stojac nad obiadem bedzie sie komus chciało super odmalowac i ubrac w najlepsze ciuchy
zgadzam się w 100%, Gabi :)

Ja też piję kawkę :ico_kawa:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2010, 14:27

ja też zaraz robię wycieczke do przedszkola, od 15 można odbierać dzieci
Franek już się chyba przyzwyczaił i dzis rano podobno sam się rozbierał, zuch mój maleńki

Awatar użytkownika
spadlamznieba

14 wrz 2010, 14:33

Gabi, a jak Ty sie czujesz?
bozena, każdy Maluszek trochę ten moment przeżywa, ale super że Twój Franek jest taki dzielny:)

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

14 wrz 2010, 14:41

spadlamznieba, choraa to nie ale podziębiona.

:ico_kawa:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2010, 14:46

każdy Maluszek trochę ten moment przeżywa, ale super że Twój Franek jest taki dzielny:)
na pewno, to jest ogromna zmiana dla 3-latka. Franek ma to szczęście, ze ma brata w starszej grupie i na początku w trudnych chwilach "odwiedzali" się. Teraz już jest dobrze. Uciekam po moje skarby do p-kola.

mal
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2010, 14:59

muszę stosowac dietę niskotłuszczową, żeby obnizyć cholesterol. Znacie jakies szybkie sposoby na to?
w necie na pewno coś znajdziesz na temat tej diety :ico_oczko: trzeba przejść na pieczenie w piekarniku i stosować tzw rękaw ,mówię ci to jest bardzo dobre i o wiele lżejsze niż smażenie na patelni :ico_oczko: mięso czerwone wymienić na białe :ico_oczko: ale jak nawet schab zrobisz w rękawie to tez nic sie nie stanie byle wszystko było z umiarem :ico_oczko: no i warzywa i owoce w każdej ilości

jak się w ogóle czujesz po szpitalu

Bożenko męża tez już poskładali ortopedzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

14 wrz 2010, 15:09

spadlamznieba, choraa to nie ale podziębiona.

:ico_kawa:
Kuruj sie szybko :*

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2010, 18:57

mal, dzięki za pomoc, przejrzałam net i znalazłam na razie to co powinnam jeść jak najwięcej aby się pozbyć tego świnstwa. Czy zamiast pieczenia mogę smażyć bez tluszczu? Mam taka patelnię na ktorą nie muszę wrzucać tłuszczu.
jak się w ogóle czujesz po szpitalu
podłamana diagnozą, mam nadzieję, że sie pomylili i na wszelki wypadek umówiłam się na wizytę u specjalisty w przychodni, niech potwierdzi lub zaprzeczy
Bożenko męża tez już poskładali ortopedzi
tak juz biega a pracuje od stycznia. Czasami jeszcze trochę narzeka ale cóż się dziwić złamanie było poważne.

Wróć do „Pozostałe”